Fiúk, deszkás fiúk! Imádom a deszkás fiúkat de viszont nem tudom eldönteni milyen lányok tetszenek a nekik. Deszkások vagy lányosak?
Figyelt kérdés
Lányos: film-ajanlo. Info/wp-content/gallery/megan-fox/megan-fox-kiss-7561. jpg
Vagy ilyen? : a4. sphotos. Ak. Fbcdn. Net/hphotos-ak-ash4/432368_268373019909378_167840026629345_625199_957099132_n. JpgDeszkásnak kell lennem hogy deszkással járjak vagy legyek lányos? Ha sétálok az utcán egyik deszkásnak nagyon csajos csaja van a másiknak meg deszkás. Milyen legyek? Köszi 16/L
2012. szept. 23. 14:51
3/6 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik, te is írtad.
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy közhely, de légy önmagad! Csak azért ne állj neki deszkázni hogy elnyerd egy fiú tetszését, ez semmiképp se szimpatikus viselkedés, pláne ha egyszer valami folytán kiderülne.. Minden ízlés kérdése. Járj el ismerkedni, köztük is biztos van legalább egy olyan fiú aki csak egy olyan lányra vár, mint amilyen te vagy ;)
5/6 anonim válasza:
Melyiknek hogy... Van amelyiknek az átlagosak jönnek be (az én nagy bánatomra :D) Van amelyiknek az "ilyen" (na én kb olyan vagyok.) Nem sok embernek jövök be de amelyiknek igen, annak nagyon. xD
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2012. szept. 25. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!