Valaki világosítson fel a márkák világában! Melyik megbízható?
Figyelt kérdés
Szóval , ugyebár midnenki próbál minőségi ruhát venni de már annyi márka van hogy nem tudom mit érdemes valóban megvenni. Érdemes a márkás cuccért 4x anynit fizetni? Itt van egy másik kérdés ez is tőlem származik irhattok bármelyikhez...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
2009. aug. 1. 19:26
1/4 anonim válasza:
A leírásból azt érzem, hogy lány vagy :) Remélem nem tévedek :D Én a pimkie-be szoktam vásárolni. Imádom :) Póló 1-2ezerért, csőnadrág és pulóver 5ezerért. Kiegészítők max. 1500ért. És az epres parfüm... :) Fiatalos, csajos és olcsó. :) Meg jeans club és kenvelo is nagyon jó szerintem :) C&A-t is nagyon szerettem egykor, de ma már annyira nem jön be, persze ott is ki lehet fogni néha egy-egy jó darabot. Aztán ami még most nagyon megy, a tally weijl. Szinte ugyan olyan, mint a pimkie, csak drágább. :S Retroba is vannak jó dolgok, de az tényleg drága. Bár most nagyon nagy kiárusítások vannak, ilyenkor sokmindent sokkal olcsóbban tudsz beszerezni :) Éljenek az akciók ^-^ Én pl. két hete vettem egy cipőt a retroba, eredeti ára 14ezer, de most 7ért vettem. Azért nem mindegy. Én ezekben szoktam vásárolni, még a másfél, két éve vett pólómat is hordom, amit a pimkiebe vettem. Úgyhogy nincs rá panasz. Legalábbis részemről :) Remélem segítettem :)
2/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok:) 18 éves csak érdekel azért hogy mégis hogy nézzek ki. köszi a kommentet.
2009. aug. 1. 20:46
3/4 anonim válasza:
retro, tommy hilfiger, Calvin Klein, polo ralph lauren , lacoste..mind kényelmes megbizhato..és piszok drága:)
4/4 anonim válasza:
Tomy Hilfiger, Retro Jeans, Promod, Zara, Retro Jeans, S.Oliver, New Yorker, Springfield, Chloé', Pura Lopez, Mango
stb szinte mind megízható és jó .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!