Mekkora melltartó kell? Kell egyáltalán? (több lent. )
Figyelt kérdés
Ma megmértem, a mell alatti rész 70 lett, a mellbőség 76 lett.
14/L
2012. szept. 18. 14:31
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlen kell, hacsak nem zavar, hogy átüt... 70AA, vagy 70A a barátod!
3/8 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy szeretnél hordani hordj nyugodtan elég idős vagy hozzá, és már létezik neked való méret....
4/8 anonim válasza:
Nekem is ekkora, semmi szükség melltartóra, főleg hogy ilyen méretet lehetetlen találni, ez 70AA. Sehol nem láttam még normális melltartóból ekkora méretet.
5/8 anonim válasza:
Tényleg nehéz beszerezni, de ha ettől kicsit is jobban érzed magad, hajrá! Tezenis, vagy hasonlók.
6/8 anonim válasza:
Hát szerintem felesleges. Ugyan van tinimelltartó, amiből meglepően kis méreteket is árulnak, de szerintem amíg a mellbőséged legalább 84cm nem lesz, addig a 70A-s méret, ami elvileg a legkisebb felnőtt méret is nagyon kicsi lesz rád. Ha az zavar, hogy esetleg átlátszik a mellbimbód a pólón, akkor topot, vagy sportmelltartót vehetsz, az megoldja a problémád. De a 76-os mellbőség az olyan, hogy szerintem még csak épphogy elkezdett domborodni a póló...
7/8 anonim válasza:
Én csak arra gondoltam, hogy talán boldogabb lesz tőle, talán kicsit növeli az önbizalmát, ami ráfér, ha elolvassa, ahogy itt leszólják egyesek, mégha nyilvánvalóan nem is bántó céllal!
8/8 anonim válasza:
Tesco-ban láttam 70AA-s méretet, kifejezetten tiniknek, a gyerekrészlegen. Vibráló kis színük van, nagyon aranyosak :) Nem igazi melltartó, valahol a top és a cicifix között lehet, de simán hordhatsz olyat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!