Szeretnék venni egy barna színű bakancsot, milyen nadrág illik hozzá?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék venni egy barna bakancsot, de én általában kék farmert vagy fekete nadrágot hordok. Szerintetek nagyon hülyén néz ki egy barna bakancs kék farmerral?
Köszönöm!
2012. szept. 17. 06:14
1/2 anonim válasza:
Csak a kérdésedet olvastam el, de már akkor is a farmer jutott eszembe :) Szerintem nincs baj ezzel a párosítással. Fekete gatya is passzol. Sőt, még színeset is el tudok képzelni (csak magamon nem), nem tudom te mennyire vagy színes nadrágot viselő :) Pld. mustársárga jó egy barna színhez.
Én a farmernál maradnék, azzal nem nagyon lőhetsz mellé :)
2/2 anonim válasza:
gyk. szinte minden. bár függ az árnyalattól is, pl a nude barna mindenhez megy. (asszem:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!