Szerintetek az nagyon ciki ha csajnadrágban mentem suliba?
Figyelt kérdés
Én nem gondoltam hogy a nadrág amit vettünk az csajnadrág volt. Egyébként a C&A-ban vettük és a fiú részen volt. Másnap mondták a facebookon hogy csajnadrágban mentem suliba. Mit csináljak?2012. szept. 15. 19:18
11/13 anonim válasza:
azért szerintem picit az, pl. az osztályunkba egy fiúnk és egy lánynak pont ugyan olyan gyatyája volt... azért ha olyan bu.zis akkor hanyagold ha viszont ne , akkor bátran hordhatod :)
12/13 anonim válasza:
Hát lassan észre se veszem,max utánadordítanám,hogy b.zi :D
13/13 anonim válasza:
Ha a fiú részen volt, akkor az fiú nadrág. Szerintem nem gondolták komolyan, csak cikizni akartak valamivel. Amúgy meg én is hallottam már olyat hogy fiúk lány csőgatyát hordanak. Ha az is, hordd nyugodtan, persze csak ha tetszik.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!