Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire divatos ez a fazon?

Mennyire divatos ez a fazon?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire divatos a nagyon habos-babos menyjasszonyi, koszorúslány ruha?

Én bele vagyok zúgva, de sajnos kevés ilyet látok, és ebből arra engedek következtetni, h kiment a divatból és kevéssbé keresett.

de akkor szomorú vagyok :D

2009. júl. 31. 01:05
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
mitszáűmít az h divatos e vagy sem, a lényeg h neked teccen és jólérezd magadat,.
2009. júl. 31. 01:54
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sem szamit, hogy divat-e vagy nem. A lenyeg, hogy TE jol erezd magad! ;)
2009. júl. 31. 07:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy vettem észre, hogy mostanság inkább a hosszú, egszerűbb ruhákat részesítik előnyben, legalábbis az újságokban csak olyat látok.de szerintem nyugodtan vegyél fel habos-babosat, ha azt akarsz, szerintem is nagyon jóó:)
2009. júl. 31. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Most mentem férjhez, és a ruhapróbák kezdetekor így indultam én is, hogy már nem a habos-babos a divat, majdhogynem cikinek éreztem volna, ha nem egy most divatos egyszerű, egyenes vonalú ruhát keresek magamnak. Aztán rájöttem, hogy nekem igenis a habos ruha tetszik és áll jól, ha belegondolok, egy "sima" ruhát már akárki felvesz akár egy bálba is. Szóval nekem egy fodros, és kövekkel díszített gyönyörű ruhám lett, amit a mai napig emlegetnek, hogy nem is láttak még olyan szép ruhát! Egyébként mindenki olyat ruhát vegyen fel, amiben jól érzi magát, legyen az habos, vagy egyenes vonalú, egyszerű szabású és anyagú.
2009. júl. 31. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszenek a díszített,különlegesebb menyasszonyi ruhák.Divat nem divat ha férjhez megyek egyszer azt veszek fel ami tetszik és jól áll,nem azt ami épp divatos.Ez butaság,életem nagy napján hagy viseljek azt amit szeretek és nagyon tetszik:)
2009. aug. 5. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
A királylányos ruha örök divat, max ahol te nézted az nők modernebb darabokat választottak. Én mindig szoktam figyelni az aktuális divatot még menyasszonyi ruhák terén is igazán nagyon ma is divatos és szép darabokat készítenek amik fodrokban is bővelkednek. Csak bátran sztem ez tényleg olyan ami nem megy ki a divatből amíg tündérmesék vannak ;).
2009. aug. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!