Mit vegyek fel holnap este a Hooligans koncertre? És a hajamat milyenre csináljam meg? 15/L
Figyelt kérdés
Holnap este lesz nálunk Hooligans koncert, és nem tudom, hogy hogyan nézhetnék ki. Barátnôimmel megyünk el. (Persze ott lesz egyik barátnôm anyukája is, aki majd néha ránkpillant. (: )
Azt szeretném kérdezni, hogy mit gondoltok, hogy nézzek ki. Mármint gondolok itt esetleg sminkre (elég jól tudok sminkelni és sok eszközöm is van hozzá, de utcára nem festem magamat), hajra (hogy csinálhatnám meg), és öltözékre is.
Ti mit "öltenétek" magatokra az én helyemben? (:
15/L
2012. szept. 14. 20:03
11/12 anonim válasza:
Ha egy 15 éves lány megkérdezi, hogy mibe menjen Hooligans koncertre, akkor nem biztos, hogy azért teszi, mert az együttes nyálas, hanem mert még nem volt ilyen helyen. És én örülök, hogy ide megy és nem valami SP, Fluor és társai "zenéjére" nyomja. Mellesleg 4 év óta rendszeres Hooligans koncertre járó vagyok, de állíthatom, korántsem nyálas zene. Aki csak rádióban hallgatja tőlük a light-os számokat és nem hallja őket élőben zenélni, azt könyörögve arra kérem, hogy ne alkosson véleményt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!