Fel lehet venni már a boka csizmát? Nem ciki még?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 11:10
11/12 anonim válasza:
Én mára jártam úgy, hogy kiszakadt a talpa az őszi cipőkémnek, és választhattam sarú vagy csizma. Csizmát vettem fel farmer szereléssel, és olyan jó meleg volt a lábamnak, akinek meg nem tetszik ne nézze, kényelmes volt nekem.
12/12 anonim válasza:
Részemről fázós vagyok, felfázás miatt volt többször hólyaghurutom. Az egészségem nekem fontosabb, így nem érdekel ki mit gondol, amint hidegre fordul az idő csak teljesen zárt cipőt veszek fel. Ha fázol szerintem nyugodtan hordd, tegnap reggel pl. 12 fokban indultam el dolgozni, és délután sem volt sokkal melegebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!