Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Igazi bőr kabátot lehet...

Igazi bőr kabátot lehet alakítani?

Figyelt kérdés
Mamán szekrényében találtam egy eredeti BŐR kabátot, csak nagy rám. Varrónő tud bevenni belőle, vagy ne is gondolkozzak ilyenen?

2012. szept. 12. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

a bőr varrásához sokkal erősebb gépekre van szükség, mint amivel a 'mezei' varrónők rendelkeznek

tehát ezt a problémád olyan tudja megoldani, aki eredetileg is bőrkabátok készítésével foglalkozik - és persze csak ha vállalja, mert egy kész ruha átalakítása is elég macerás dolog, hát még egy bőrkabáté...

2012. szept. 12. 14:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Meg tudja varrni a varrónő is, én is meg tudom varrni otthon a mezei varrógépemmel a bőr cuccokat.

Kell hozzá bőrvarrótű (11-16-os méret között, attól függ, milyen puha/kemény a bőr)

Ha vastag bőr, akkor a szálfeszesség ne legyen olyan szoros, mint normál esetben,

Szintetikus cérnát kell használni, mert a természetes bizony el fog szakadni.

Kb. ennyi a titka. Amúgy arról a varrónőről, akinek nincs bőrvarrója/nem ipari, hanem háztartási gépekkel dolgozik, megvan a véleményem, olyanhoz nem adnám le a rendelésemet.

2012. szept. 12. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!