Bezs blezer, fekete top, feher rovidnadrag, feheres-szurkes csizma milyen ez az osszeallitas? Nem k. urvas?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 09:15
1/4 anonim válasza:
kicsit furcsa a csizma ilyen időben..
2/4 anonim válasza:
Nem kvás, de ilyenkor még korai a csizma.
3/4 anonim válasza:
Nem k.rvás, de szerintem nem is néz ki jól! Szerintem sok a szín, pl. bézs blézer, fekete top. Eddig jó, de ehhez fehér rövdnadrág, hát nem tudom.
Meg a fehéres-szürkés csizma is eléggé elüt. Ha a rövidnadrágod meg a csizmád is fekete, vagy legalább barna lenne, és ahhoz a fekete top, bezs blézer, az oké. De így elég szerencsétlen összeállítás.
4/4 anonim válasza:
Túl sok a szín, a csizmához meg még meleg van. Bézs rövidnadrággal meg fekete cipővel jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!