Létezik ilyen, ha igen hol lehet kapni ilyet:ruhafesték? Ha lehet is kapni, ez mennyire tartós? Mennyi időn belűl kell újrafesteni? Van pár ruhám amit szeretnék átfesteni. Úgy hallottam létezik ruhafesték, de hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 16:24
1/2 anonim válasza:
igen,létezik én már pl többször használtam is...és én kreatívboltba és olyan boltban vettem,ahol ilyen fonalak,cippzárak...stb-k vannak
2/2 anonim válasza:
Igen. Dmben szoktam venni. Kb évente kell ujrafesteni.ajanlom hogy ha sotet szint sotetre akarsz festeni akkor ketszer annyi festeket hasznalj. Es ha a festett ruhakat mosod akkor vigyazz mert pont be tudja szibezni a tobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!