Melyik keringőruhát válasszam a szalagavatómra?
Figyelt kérdés
[link] :leginkább az alsó része tetszik
ennek a díszítése tetszik és hogy alul van pár felhajtott rész
ennek a felső része tetszik de nem tudom előnyös-e
[link] ez a ruha nagyon elegáns csak félek, hogy kilógnék nagyon a sorból vele
[link] ez a ruha nagyon tetszik mivel felül nem túldekorált lent pedig tüllös
2012. szept. 9. 18:41
1/21 anonim válasza:
Szerintem az 1. áll a legjobban és személy szerint nekem az tetszik a legjobban.
2/21 anonim válasza:
Nekem a 2 utolsó tetszik
Az első nekem személy szerint egyáltalán nem jön be
A második elmegy
A harmadik szerintem nem áll jól rajtad
A 4. ténylg nem hagyományos,de nagyon szép, és jól is áll!
Az utolsót pedig imádom :)
3/21 A kérdező kommentje:
az elsőben nekem az nem tetszik, hogy az alsó és felső rész között nincs átmenet...olyan mintha nem is illene a teteje az aljához
2012. szept. 9. 18:51
4/21 anonim válasza:
Nekem az 1. és a 4. tetszik. Szerintem ezek állnak a legjobban
5/21 anonim válasza:
Nekem is az első tetszik, meg fazonra az utolsó, de az nem áll jól.
6/21 anonim válasza:
Utolsó elötti. Gyönyörű, és ha ki is tünnél a tömegből örülj annak h legalább mindenki téged néz elámulva, h milyen gyönyörű vagy. Biztos minden lány arra fog törekedni, h ő legyen a legszebb.
7/21 anonim válasza:
Az első tetszik kiemeli a derekadat, a többi nem előnyös a 4. pedig nem illik szalagavatóra.
9/21 anonim válasza:
Nekem az utolsó tetszik legjobban, szerintem az illik legjobban egy szalagavatóhoz. Az utolsó előtti nagyon tengerparti-esküvős hatású (mondjuk szép nagyon).
10/21 anonim válasza:
Szerintem a második a legszebb. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!