Hát pont ugyan ilyent sehol szerintem.
Viszont néha van kínaiban hasonló.de inkább ajánlom a drágább boltokat mert kínaiban általában gagyin néz ki.Hasonlókat Humanicban és Deichmann-ban láttam még valamikor.Viszont attól tartok hogy hogy kicsi az esélye hogy kapsz mivel már csizmákat árulnak...
szerintem sehol, nincs szezonja és amúgyis különleges darab, még nyáron se nagyon tartanak ilyesmit sehol. kínaiban mindig vannak agyondíszített darabok, de azok inkább rondák.
viszont ha ügyes vagy, akkor magadnak is elkészítheted. veszel egy alap cipőt(szövetre könnyebb ragasztani) és vagy legyártasz pár virágot ilyen selyem anyagból és teszel rá még gyöngyöt vagy pedig veszel egyben ilyen díszt és ráragasztod. szerintem elég szép darabokat lehet cisnálni, ha nem veszel drága cipőt szerintem megéri a ragasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!