Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz, a strandpapucs?

Nagyon gáz, a strandpapucs?

Figyelt kérdés
Ha mindenhova egy puma strandpapucsban megyek el az nagyon gáz?
2009. júl. 29. 08:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem gáz!én is szoktam abba járni:)
2009. júl. 29. 11:23
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ.
2009. júl. 29. 11:27
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
Ha ez megnyugtat, akkor tényleg nem gáz! Én is abban járok minden nyáron. De adidasban :P :D + van egy semmilyen márkájú tök egyszerű fekete + ez a piros adidas. Nem gáz! Hord nyugodtan! Sok emberen látsz strandpapucsot! Jobb, mint meleg tornacipőbe belesütni a lábat!
2009. júl. 29. 12:02
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
attól függ milyen! megnéztem a képet, szerintem ez nem gáz:)de pl. egy olyanban járkálni mindenhova, aminek a pántja az a nagyon gumi, a talpa meg full szivacs, az néhol kicsit fura lehet:)
2009. júl. 29. 12:19
 15/27 anonim ***** válasza:
95%
hogy lenne már gáz,legjobb nyáron!
2009. júl. 29. 13:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen korrekt. ;)
2009. júl. 30. 18:47
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha 30 fok fölött feszed fel, nem.Ha már kibírod amelgben mondjuk valamiylen normább cipőben akkor jo.
2009. aug. 1. 21:11
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem derült ki, hogy fiú vagy lány vagy-e. A strandpapucs az strandra és nyaralásra való. Amúgy utcára szerintem semmilyen papucs nem néz ki jól. Még nőkön tolerálom, de férfiakon egyenesen botrány. Amúgy semmi sem gáz, csak figyelembe kell venni, hogy az öltözködés egyfajta önkifejezés, önpozicionálás is. Tehát amit a külsőnkkel teszünk, az fogja alakítani a környezeti visszacsatolásokat. Tehát az öltözködés elvileg több lenne annál, hogy testünket befedjük. Sajnos sokan ezt nem így gondolják, aztán elmennek (fiúk) bankba bu.ipapucsban és atlétában. Vagy étterembe szandálban. A nyitott férfilábbeli a vízpartokra való, máshová nem való. Persze ki-ki döntse el, hogy milyen visszajelzést akar kiváltani a környezetében.

37F

2009. aug. 2. 11:33
 19/27 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ezelött zárt cipőt hardtam,amiben teljesen beizadt a lábam percek alatt,és akkor meg az volt a baj...
2009. aug. 2. 11:59
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem gáz! Ez a papucs meg pláne nem az! Jól néz ki, sportos, laza, NYÁRIAS. Elvégre nyár van, miért kellene cipőben járnunk (nemtől függetlenül)?

Nem értem azokat, akik azt mondják, hogy gáz a papucs... Miért lenne az? Miért kéne pl. valakinek egy rövidgatyához cipőt húznia? Mert ahhoz a cipő nem nagyon illik (szerintem).

Amúgy meg végülis is az a lényeg, hogy neked tetszen, te jól érezd magad benne.

19/L

2009. aug. 4. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!