Nagyon gáz, a strandpapucs?
Nem derült ki, hogy fiú vagy lány vagy-e. A strandpapucs az strandra és nyaralásra való. Amúgy utcára szerintem semmilyen papucs nem néz ki jól. Még nőkön tolerálom, de férfiakon egyenesen botrány. Amúgy semmi sem gáz, csak figyelembe kell venni, hogy az öltözködés egyfajta önkifejezés, önpozicionálás is. Tehát amit a külsőnkkel teszünk, az fogja alakítani a környezeti visszacsatolásokat. Tehát az öltözködés elvileg több lenne annál, hogy testünket befedjük. Sajnos sokan ezt nem így gondolják, aztán elmennek (fiúk) bankba bu.ipapucsban és atlétában. Vagy étterembe szandálban. A nyitott férfilábbeli a vízpartokra való, máshová nem való. Persze ki-ki döntse el, hogy milyen visszajelzést akar kiváltani a környezetében.
37F
Nem gáz! Ez a papucs meg pláne nem az! Jól néz ki, sportos, laza, NYÁRIAS. Elvégre nyár van, miért kellene cipőben járnunk (nemtől függetlenül)?
Nem értem azokat, akik azt mondják, hogy gáz a papucs... Miért lenne az? Miért kéne pl. valakinek egy rövidgatyához cipőt húznia? Mert ahhoz a cipő nem nagyon illik (szerintem).
Amúgy meg végülis is az a lényeg, hogy neked tetszen, te jól érezd magad benne.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!