Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket nem zavar ez a nagy...

Titeket nem zavar ez a nagy egyediség?

Figyelt kérdés
Annyira unom már, hogy mindenki mennyire egyedi. Ez most nagy sláger lett, de azok lökik (emo, scene meg plázabiccs kislányok), akikből tizenkettő egy tucat. Ez annyira nevetséges vagy szánalmas.
2009. júl. 28. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar...mindenki úgy öltözik ahogy akar. Ez az egész divat irányzat amit megneveztél, csak az elején egyedi mikor csak néhányan vannak úgy öltözve, de amikor már szinte a fél világ akkor már szinte közömbös az egész...lassan az lesz az egyedi aki normálisan öltözik...:))
2009. júl. 29. 00:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem attól egyedi valaki ahogy öltözködik, hanem a személyiségétől
2009. júl. 29. 00:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem így értettem. Ők tartják magukat annak, holott nem azok, és folyton ezt sorolják.

És igen, lassan az egyedi, aki nem egyedi.

A személyiségnek meg külső jegyei is vannak legalábbis általában:D

2009. júl. 29. 00:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a pózerekkel van bajom... :S (én nem vagyok se emo, se scene, se saucy.)
2009. júl. 29. 01:59
 5/9 anonim válasza:
100%

ok, nem fog tetszeni az első sor, amit írok, de én tényleg egyedinek gondolom magam, és mégis néztek már "emo" -nak...

ha nagyonnagyon be akarnám magam valamibe sorolni, akkor sofcore punk, vagy indie lennék, de szeretem a hosszú egyenes hajat, a deszkás, és torna cipőket, a csőgatyákat, az ingeket, buliba még néha a szemem is kihúzom, mert nekem ez tetszik, és leszarom, hogy ki mit gondol, ha pozitív, ha negatív...

16/f

2009. júl. 29. 02:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Igazság szerint én azt sem tudom, hogy mik ezek a "stílusok"- őszintén szólva nem is érdekel :)

Én itt az oldalon jöttem rá, mennyire fontos, hogy valaki milyen "stílust" képvisel- és mostanában mindenki akar valami stílust képviselni. Én is észrevettem, ezt az "egyedi vagyok" dolgot :) Szerintem mókás!

Észrevettem még azt is, hogy a legtöbben állítják, hogy nem érdekli őket a többiek véleménye, meg hogy felőle mindenki azt csinál, amit akar. Ennek ellenére kifejti, hogy mennyire utája az "emo"-kat, meg a "plázabiccs"-eket. :) A "plázacica" szótól különben is a hideg ráz ki.

Dehát ilyen a fiatalság, tizenévesen biztos én is csináltam meg mondtam hülyeségeket, csak akkor még nem tűnt annak :)

2009. júl. 29. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
már bocs, de téged ez mit zavar? te nem vagy emo, nemvagy scene, akkor meg? szard már le, mit lovagolunk a témán? kit érdekellnek? elegem van azokbóla kérdésekből, amin kimesézünk egy témát, hogy fú de utáljuk az emókat a sceneket. stb... énis utálom az összeset, mert annyira tömegcuccok. de leszarom nagyívből, mert én n vagyok, és egyedi, ahogy vagyok. :)
2009. júl. 29. 21:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Relaxálj, és legközelebb írj helyesen.

Nekem eszembe sem jutott, hogy ez egy emo meg scene szidó téma lehetne, engem csak az érdekelt, hogy ti hogy viszonyultok ehhez.

2009. júl. 29. 22:26
 9/9 Sexylady ***** válasza:
hát figyusz... most ezt meg lehet fejteni, szerintem én totál egyedi voltam... szóval: tornacipő szerű cipő, se nem szűk, se nem trapéz farmer, kicsit p*csás felső, elegáns kabát télen, sportos pulcsi, gothos haj, és egy aranyos, hyperactive jellem... Ezekből az összetevőkből létrejöttem én, és am tök jól nézett ki, mindenki szerint. Szerintem ez tök egyedi volt, de az votl a lényeg, h így éreztem jól magam... nyáron sajnos nem tudom ezt folytatni, mert pont a sok összetevő volt a lényeg, v nemtom...
2009. júl. 29. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!