Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyek/lányok, hogyan reagáln...

Hölgyek/lányok, hogyan reagálnátok, ha a pasitokon egy ilyen alsógatyát látnátok? Férfiak/fiúk, ti hordanátok ilyet? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. szept. 2. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

háháhá XD ez nagyon poén xD

szerintem egy órát röhögnék :D utána megkérném hogy az életben többet ne vegye fel, max ha rossz kedvem van XD

2012. szept. 2. 22:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Esetleg csak felpróbálnám pár órára. Ha a barátnőmnek tettszene (amit erősen kétlek), a kedvéért hordanám is. De tényleg lesír róla, hogy homiknak van kitalálva.
2012. szept. 17. 20:30
 13/15 Félőske22 válasza:

Otthoni használatra bejön. A férjemnek szép kerek popója van, előlem mit rejtegesse:P Bármikor szabadon megpaskolhatom:D:D

Mindennapi viseletnek azonban gázos....

2012. szept. 24. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:
4-es, nekem is rögtön ez jutott eszembe.
2013. jan. 20. 01:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Jesszus :D Már elölről sem volt oké valami, aztán megláttam hátulról is.. Szörnyű!
2013. jan. 20. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!