Melyik cipő jobb?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik Nektek jobban? Ez: [link]
vagy ez:
[link] ?:)
Kíméljetek légyszi az olyan válaszoktól, hogy 'Egyik sem, sz.ar a Converse' és stb.
:)
15/l
2012. szept. 2. 13:56
11/13 anonim válasza:
akkor az én válaszom se vedd komolyan
bocsi :)
12/13 anonim válasza:
Én is hányok már ezektől a cipőktől, mert mindenki ilyenben jár, de ha választani kell akkor az első kevésbé csúnya.
13/13 anonim válasza:
én a kérdezővel vagyok. 15 évesen még bőven gyerek és ne vegyen már fel platform magassrkút ami kényelmetlen egészségtelen és lotyós ha nem megfelelően van párosítva. Elég ciki ha egy 15 éves ilyet felvesz én jókat röhögök rajta :D Az hogy megkérdezi hogy kettő közül melyik elfogadhatóbb a külvilágnak szerintem abszolút elfogadható már elnézést de szerintem mindenki kérte már ki más véleményét megerősítés céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!