Lányok! Ki hány évesen hordott először melltartót? És milyet?
Mekkor volt a melletek és milyen típusu melltartó volt ??
Anyukátok szólt ?
11 évesen voltak ilyen sport melltartóim, de nem nagyon szerettem őket, mellem sem volt. Ezeket amúgy kaptam.
12 évesen kezdtem el hordani merevítő és szivacs nélküli melltartókat, tehát melltartó formája volt, de mégis topp.
Már majdnem a 13-at töltöttem amikor kaptam egy vékony szivaccsal ellátott melltartót, tehát merevítő nem volt benne.
Aztán 13 éves voltam amikor kaptam merevítős és kicsit vastagabb szivacsos melltartót. (tehát ne ilyen több cm vastagra gondoljatok, de nem is a legvékonyabbra, tehát rendes melltartó)
Azt hiszem, kicsit ki fogok lógni:)
Kb. 13 évesen kezdtem el toppot hordani rendszeresen, de leginkább csak azért, mert már mindenki hordott. Aztán 14 évesen olyan melltartót kezdtem hordani, amiben sem szivacs, sem merevítő nem volt, tehát tulajdonképpen egy melltartó formájú top. Még ugyanúgy 14 évesen vettem az első, merevítő nélküli melltartómat, rendszeresen viszont csak a 15. szülinapom körül kezdtem el hordani, mert addig féltem, hogy túl hülyén nézne ki, hogy egyik nap még semmi mellem, másik nap már látszik. Képzelheted tehát mekkora volt:). Azután már viszonylag hamar jöttek a merevítős melltartók. Anyával most egy két hónapja vettem először melltartót, de persze tudta, hogy hordok, csak sose jön el velem vásárolni:D
Most már mérhető, 70/A-s a méretem(ilyen óriási:D)
15/L
De persze, ha te úgy érzed, abban jobban éreznéd magad, akkor kezdj el hordani nyugodtan. Te tudod neked hogy jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!