19 évesen gáz lenne a csőgatya?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, átlagos alkatom van 72kg 183cm vagyok.
Lányok szerintetek ? Kort is írjatok légyszíves.
Fekete vagy kék gatyára gondolok.
2012. aug. 31. 13:02
2/12 anonim válasza:
Hát én utálom a csőnadrágos fiúkat, a férfiakat meg főleg, de mivel nem egy 25 kilós páwa per jel emogyerek vagy, semmi gond. Legalább látszik majd a feneked:D( igen, nekem az fontos.)
3/12 anonim válasza:
Szerintem egy férfi ne hordjon csőnadrágot...
4/12 anonim válasza:
Ami azért nem tapad annyira a lábadra, az nekem tetszik fiúkon, de a fenekedre nyugodtan tapadhat, legalább kiemeli!:)
16/L
5/12 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? És öregnek vagy fiatalnak tartod magad a csőgatyához? - Szerintem alakfüggő és nem korfüggő amúgy...
6/12 anonim válasza:
oké,miért is ne?Csak ne legyenek hozzá extravékony lábaid
(múltkor irigykedve néztem egy vékony,szép nőies lábat répanaciba,hogy nekem miért nem lehet ilyen?Kicsit feljebb néztem,és egy deszkás SRÁC lábait bámultam...)
7/12 anonim válasza:
Nem láttam még embert akinek jól állna...
8/12 A kérdező kommentje:
Igen fiú vagyok, és szerintem jól állna, és nincsenk nagyon vékony lábaim, és magas szárú Nike-val hordanám, vagy Nike 6.0val
2012. szept. 1. 13:24
10/12 anonim válasza:
elhiszem hogy jól állna csak akkor készülj fel a beskatulyázásra...amúgy azerintem se férfias 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!