Milyen márka a Michael Kors?
Figyelt kérdés
Tervezek venni egy Michael Kors táskát. Tud valaki valamit a márkáról?:) Magyarországon nem tűnik ismertnek. Köszönöm!2012. aug. 30. 11:57
1/6 anonim válasza:
Ő EGY HÍRES AMERIKAI DIVATTERVEZŐ
HIDD EL NAGY NEVE VAN
Ő AZ: [link]
de nem mindíg a márka számít (monjuk pont én mondom Prada napszemüveggel a fejemen)
15/l
2/6 A kérdező kommentje:
A Ralph Lauren szemüvegemen kívül nincs más márkás cuccom, azt is teljesen véletlenül vettem.:D Azért akarom azt a táskát, mert gyönyörű, nagy, és praktikus. Köszönöm a válaszod.:)
2012. aug. 30. 12:11
4/6 anonim válasza:
én pandorfban vettem a multkor 2 michael kors táskát, azota szinte csakazokat hordom(na meg az armanit amit szintugy ott vettem) nagyon jó minnőségű bőrből vannak, és elfogadható az ára ahhoz képest hogy egy dizájnermárka:) tényleg az egyik egy kicsi válltáska de gyönyörű, 165 euró volt a másik meg egy nagyonn válltáska azt suliba használom az 280 körül volt, teljesen megérte!
6/6 anonim válasza:
Pandorfban outlet van azért volt olcsóbb (nem oltani akarom az outletet sőt énis onnan vásárolok), hivatalos boltban 2x-3x annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!