Hol vehetnék Latex cica nacit?
Figyelt kérdés
olyan oldalt keresek ahol ilyenekkel foglalkoznak vagy esetleg boltot tudnátok mondani ?2012. aug. 29. 21:48
2/10 ívy1 válasza:
Biztos hogy latexet akarsz? Vagy a fényes cicanacira gondolsz ami lycra,vagy viszkóz anyagból van,csak sokan latexnak mondják tévesen. Az utóbbit szinte minden butikban kínaiban találsz.
3/10 A kérdező kommentje:
hát igazából a fényesre gondoltam jó a latex is de az se baj ha más anyagból van csak legyen olyan latex hatású igazából fiú vagyok és ajándék lenne ezért akartam rendelni mert egy boltban elég cink lenne megvenni :DD
2012. aug. 31. 14:20
4/10 anonim válasza:
Igazi latex cicanaci kb 50 ezer forint. 25 körül van kínai.
Szerintem te nem az igazira, hanem a "lasztex"re gondolsz. Ha mégsem: www.rubber.hu
5/10 anonim válasza:
Ha fehérnemüt vettél már,ez sem okoz gondot. Én is vettem már cicanadrágot a feleségemnek,nem csodálkoztak rajta.
6/10 A kérdező kommentje:
hát jó majd meg próbálom valami kínaiban csak hát nem tudom nem fura hogy egy 18 körüli gyerek be megy latex naciért a kínaiba ? egyébként a latex hatásúra a fényesre gondolok nem muszály az eredeti latexnek lennie tudom hogy drága :P
2012. aug. 31. 17:11
7/10 anonim válasza:
Mond meg hogy ajándék lesz a barátnődnek,és ha nem jó a méret,ki-e cserélik.
9/10 anonim válasza:
Itt vannak fényesek is, ráadásul most le is vannak árazva.
Előre ne utalj nekik pénzt, csakis akkor fizess, ha kihozta a futár :)
10/10 anonim válasza:
A turiba szoktam látni ilyen fényes, latexszerű cicanacikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!