Szerintetek ehhez hasonló pólókat hol lehet kapni vagy essetleg redelni?
uhh xD
hát rendelni biztos lehet, de mire megjön már rég lejár dö ván direksön
amúgymeg én nem égetném magam iyen szarokkal, bocs. úhh most biztos le fogtok pontozni :S :D
14/L
Ebay?
1:én is xD
2.:téged is :DD
naa hahahaa mondtam én, hogy a kérdező le fog minket pontozni :D
de ha nem hallgat a társadalom véleményére, akkor magára vessen és égesse magát. szerintem a fiúnak amúgy nem jönnek be az ilyen megnyilvánulások...
üdv, első voltam ^^
Angliában én már láttam:) és vettem is egy feketét, ami feliratos volt.. Interneten lehet rendelni, de van egy oldal ahol online készíthetsz magadnak pólót (bögrét, telefontartó,..stb..) (kép, szöveg) és azt elküldik. Személyes tapasztalatom nincs, de egy csajjal twitcamoztam (directioner) és az már rendelt, és azt mondta megbízhatóak, (meg is mutatta őket (telefontok, a másikra nem emlékszem mi volt:)), nem tudom az oldal címét, de ha érdekel akkor megkérdezem tőle facebookon, és leírom ide:)
megjegyzés: nem értem miért lesz valaki szánalmas ha one directiont hallgat és vesz fel olyan pólót.. ennyi erővel akkor az is szánalmas aki ramones, vagy beatles pólót hord?? mert a kettő egy és ugyanaz.. (nem stílus)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!