Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ehhez hasonló...

Szerintetek ehhez hasonló pólókat hol lehet kapni vagy essetleg redelni?

Figyelt kérdés

Link: [link]

[link]

[link]

Láttatok már ilyet boltokban?

2012. aug. 29. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

uhh xD

hát rendelni biztos lehet, de mire megjön már rég lejár dö ván direksön

amúgymeg én nem égetném magam iyen szarokkal, bocs. úhh most biztos le fogtok pontozni :S :D

14/L

2012. aug. 29. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

1#

én felpontoztam xD

14/F

2012. aug. 29. 20:01
 3/11 halibel ***** válasza:
52%

Ebay?

1:én is xD

2.:téged is :DD

2012. aug. 29. 20:25
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
thank you emberek, ment a pacsi :D
2012. aug. 29. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
nem láttam ilyesmit de nem mint ha keresném már bocsi
2012. aug. 29. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

naa hahahaa mondtam én, hogy a kérdező le fog minket pontozni :D

de ha nem hallgat a társadalom véleményére, akkor magára vessen és égesse magát. szerintem a fiúnak amúgy nem jönnek be az ilyen megnyilvánulások...

üdv, első voltam ^^

2012. aug. 30. 11:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Már bocs!! lehet hogy neked nem jönnek be az ilyen fajta pólók és nem szereted a One Direction-t de én szeretem és ezta kérdést feltettem és nem azért hogy kiröhögjetek hanem hogy segítsetek! Aki nemtud segíteni nekem az minek ír ide?? már bocs de nincs jobb dolgod? Szánalmas vagy!!
2012. aug. 30. 11:18
 8/11 A kérdező kommentje:
ja és leszarom ha lepontoztok. biztos annyira unjátok magatokat hogy csak 12 éves lányakot kiröhögjetek! Hajrá gyerünk! de igy csak te leszel szánalmas!!
2012. aug. 30. 11:20
 9/11 okoska:) ***** válasza:

Angliában én már láttam:) és vettem is egy feketét, ami feliratos volt.. Interneten lehet rendelni, de van egy oldal ahol online készíthetsz magadnak pólót (bögrét, telefontartó,..stb..) (kép, szöveg) és azt elküldik. Személyes tapasztalatom nincs, de egy csajjal twitcamoztam (directioner) és az már rendelt, és azt mondta megbízhatóak, (meg is mutatta őket (telefontok, a másikra nem emlékszem mi volt:)), nem tudom az oldal címét, de ha érdekel akkor megkérdezem tőle facebookon, és leírom ide:)

megjegyzés: nem értem miért lesz valaki szánalmas ha one directiont hallgat és vesz fel olyan pólót.. ennyi erővel akkor az is szánalmas aki ramones, vagy beatles pólót hord?? mert a kettő egy és ugyanaz.. (nem stílus)

15/L

2012. szept. 1. 12:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy ha vki felvesz egy 1D-s pólót akk szánalmas hanem hogy ha valaki felvesz egy 1D pólót akkor azt miért nézik le!! mer én is directioner vok! akk megkérdezed a barátnődtől facebook-on és ide leírod? köszi!
2012. szept. 1. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!