Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol érdemes vásáolni?

Savannah :) kérdése:

Hol érdemes vásáolni?

Figyelt kérdés
turiban vagy inkább üzletekben márkás cuccokat? melyik a jobb? turiban jobban megéri olcsón vásárolni?

#minőségileg hol
2012. aug. 29. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

ahol jólesik

én turkáló fan vagyok, de csak azért mert szeretek vadászni és jó érzés, hogy olcsón fogok ki nagyszerű cuccokat

2012. aug. 29. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Magyar dolgokat vegyél.
2012. aug. 29. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:

A turkálóhoz valamilyen szinten "tehetség" kell. Valóban be kell vallanom, hogy mutattak már nekem tök jó cuccokat, amik turkálóból származtak, meg nem mondtam volna róluk. Tényleg jól néztek ki. Én próbálkoztam, de sosem volt szerencsém. Olyan undor fogott el a látványtól, és kedvem sem volt az egészhez. Sosem találtam magamnak jó darabot. A másik dolog, hogy inkább hordanék kínait de újat, mint egy olyan darabot, amit ki tudja ki hordott/kik hordtak már.

Alsóneműt és zoknit a Lidl-ben veszek: Livergy.

Otthoni ruhát: Lidl és Plázában lévő kínai bolt: Shiva(pl. Glo-Story cuccok)

Munkahelyi ruha: régi középiskolai Adidas, Nike, Budmil cuccok, amiket már nem sajnálok.

Utcai ruha: főleg Diesel és Empori Armani cuccok, de van 1-2 jobb kinézetű Puma, Kenvelo, Aboriginal cuccom is.

2012. aug. 29. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:

15:42-es vagyok:

kihagytam, hogy a www.bonprix.hu -s ruhákat is nagyon kedvelem, eddig a minőséggel sem volt bajom: a legjobb ár/érték arányú cuccok, amikkel jelenleg találkoztam.

2012. aug. 29. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
én jobb üzletekben szeretek vásárolni..pl: zara, pull&bear, zara, h&m, bershka, tally weijl, stradivarius
2012. aug. 30. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:
*zara-t dupláztam bocsi:D
2012. aug. 30. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!