Aki rendes ruhaboltokban vásárol (H&M, Zara, Bershka stb. ) miért érzi magát nagyobbnak nálam, mert én csak turkálókba járok?
Én 17 vagyok és mindkettő helyről vásárolok. Turiban nehezebb ruhákra találni, de ott is lehet, még a plázákban , te választasz méretet. Amúgy a mi sulinkban is vannak ilyen beképzelt emberek, akik elvannak szállva a New Yorkeres szar cuccaikkal.. Miközben minden 2. emberen ugyanaz a póló van (mint most pl az az amerikai mintás top)
Azt tudom tanácsolni, hogy ne mondd el, hogy turkálós a ruhád, a végén még ők fognak irigykedni, hogy egyedibb vagy náluk. mert azt is gondolhatják, hogy nem ilyen "tömeg" helyeken vásárolod.
Én éppen olyan vagyok, hogy csak az említett három üzletben, illetve a PULL&BEAR-ben vásárolok. Máshol - pl. kínaiban - egyáltalán nem tudnék.
Csak hát nekem elég drágák is ezek az üzletek, ezért sokszor elhatároztam, hogy betérek egy-egy turkálóba, mert nagyon sok embertől hallottam (és láttam is rajtuk), hogy tényleg milyen jó cuccok vannak jó áron. De akárhányszor mentem, én csak szarabbnál szarabb ruhákat láttam.:/
Szóval én nem lenézem azokat, akik turkálóba járnak, hanem inkább majdhogynem irigylem őket, hogy így ki tudják fogni a jó cuccokat. :D
17/f
Nekem a cuccaim a Zaraból, NewYorkerből, Stradivariusból származnak, és azért érzem magam ""nagyobb""nak, mert
-én csak ott találok magamnak ruhákat, ill. kiegészítőket. Kínaisat meg turisat fel nem vennék.
-mert én kiadok érte 3-15 ezer forintot, nehogy már az a turis csaj nagyképűsködjön a 100FT-os cuccaival. :'DD
érdekesek ezek a kommentek,mint például ez:"-mert én kiadok érte 3-15 ezer forintot(...) "
Hohó.Kezdjük ott,hogy 13 évesen nem TE adsz ki érte pénzt,hanem a szüleid, ami azért nem egészen ugyan az,mint amit te leírtál.
Gondolom,jönni fog egy jellegzetes komment,hogy én ennyi,meg annyi éves vagyok,de nyilván tudja mindenki,hogy mi a helyzet.
Egyébként nekem vannak turkálós,illetve Zara,Bershka,PB ruháim is(de nem egy 40kilós páWa vagyok(stílusosan,W-vel!!)).A new yorkerrel az a bajom,hogy mikor van ott egy jó cucc, akkor az egész városnak olyan van.Nekem ez nem tetszik,inkább elmegyek a turkálóba:)Nem szeretem az olyan embereket,akik el vannak szállva maguktól, különösen azokat nem,akik az apuci által vásárolt ruháikban flegmáznak. Remélem,hogy azért senkit nem bántottam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!