Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Használ valaki crocs papucsot...

Használ valaki crocs papucsot ami most nagy divat? Tapasztalatok? Izzadás?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csak itthonra..kényelmes, nem izzad bele a lábam, könnyű.
2009. júl. 26. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
már több mint 1 éve használom , és imádom , utcára otthonra is felveszem . Remélem crocs alatt az eredetit érted nem pedig a kínai hamisítványt ....
2009. júl. 26. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szintén itthonra. Kényelmes, könnyű, nem izzadok bele, könnyen tisztítható.

De kintre nem venném fel, mert szerintem nem túl szépek.

2009. júl. 26. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
én most vettem a humanic-ban egyet, de én is itthonra, bár ma láttam 1 lányon 1 feketét az utcán.
2009. júl. 27. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy "nagy divat", de én utcán csak elvétve látok egy-két furább egyeden... (Mondjuk én győri vagyok, lehet hogy pl. Pesten többen hordanak ilyet, itt nem nagyon látok). Én akkor se venném fel, ha kényszerítenének rá, szerintem borzasztóan idétlen. Ha igazi, ha nem. Bocs attól, akinek ez tetszik:(

19/L

2009. júl. 27. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
utcára nem veszem fel. otthon, strandon ebben mászkálok. nekem kinais van, mert az eredeti 10.000 körül van. tényleg nem izzad benne a lábad, kényelmes és sztem vidám is:)
2009. júl. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!