Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnátok mutatni/írni jó...

Tudnátok mutatni/írni jó összeállításokat amit találtatok, vagy ti magatok csináltatok meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves lány vagyok elég laza stílusú ( csőnadrág tornacipő stb.), de viszont nem vagyok szép(szerintem), és még a képeken se mutatok jól...arra gondoltam, hogy ha javítok az öltözködésem ( jobb ruhák, összeállítások), akkor talán picivel megnőne az önbizalmam..tudom, hogy nem a ruha teszi az embert, de most ez van...mutatnátok/mondanátok jó összeállításokat? Unalmas se akarok lenni. Előre is köszi :)
2012. aug. 28. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:

én mondanék szívesen, a gond, ott van, hogy azt nem biztos, hogy a "tinitársadalom" befogadja, mert ahhoz már nőnek kell lenni.

A másik: ajánlhat neked bárki bármilyen ruhát, ill. összeállítást, ami jól néz ki az egyik lányon ,az rajtad már egyáltalán nem biztos.

És kb. ezért is ocsmányak a tinik 80%-a mert mindegyik ugyanazt a ruhát/stílust hordja, és nem veszik figyelembe testi, lelki adottságaikat.

2012. aug. 28. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:
igen tudom, írhatod nyugodtan, meg a többiek is, én csak kíváncsi vagyok, és hátha lesz olyan amibe megtalálom önmagam..:)
2012. aug. 28. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
2012. aug. 28. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:
ezek tök jók, köszönöm :D jöhet még
2012. aug. 28. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!