AKi szereti a divatblogokat, mit mennyire igényes ez?
átlagos.
a helyesírási hibákra figyelj.:)
Kérésedre engedelmeddel szemezgettem néhányat,de azért nem gyűjtöttem ki az összeset:
'a britt Vogue szerint'-> brit
'Az 1. helyezést most CHRISTINA MILIAN, a Sparkle Hollywood bemutatóján viselt outfitjé.'-> értelmetlen mondat
'Az ujdonsült menyasszony'->újdonsült
' érzelmeket táplál Avril kisasszony felé'->iránt
A blog szerintem átlagos, a stílusod a hibáktól függetlenül nekem nem igazán jön be.
Te kértél véleményt, úgyhogy ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne hisztizz, hanem köszönd meg az építő kritikát. Nem tudom, hogy gondolhatja komolyan a blogolást az, aki nem tudja elviselni a kritikát.
Senki nem "fikázott". Te feltettél egy kérdést (megjegyzem, azt is elég értelmetlenül fogalmaztad meg, ha írással kapcsolatos hobbit választasz, és nyilvánosságot szeretnél, akkor erre nagyon oda kell figyelned, és a kritikákat hiszti helyett alázattal fogadni és megköszönni), mi válaszoltunk.
Szállj egy kicsit magadba, és gondold át az egész blogolós dolgot. Tényleg ezt akarod? Olvasókat akarsz, nyilvánosságot? Akkor tedd oda magad jobban, mert ez a hozzáállás és színvonal ehhez nagyon kevés.
Te kérdeztél, mi válaszoltunk,ezért pedig a minimum a köszönet.
Szedd össze magad és publikálj normálisan, vagy csak a barátnőidnek mutogasd.
A brit szót két t-vel írni...hát ez kb ötödik osztályos tananyag,és mivel viszonylag a blogod elején található,eléggé szemet szúr mindenkinek.
Blogokból Dunát lehet rekeszteni. Értem én, hogy ez az új trend, de ha egy csöppnyi érzéked sincs hozzá, inkább tanulj meg egy hangszeren játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!