Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » AKi szereti a divatblogokat,...

AKi szereti a divatblogokat, mit mennyire igényes ez?

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 27. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A helyesírása miatt olvashatatlan, nem tartom igényesnek.
2012. aug. 27. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:

átlagos.

a helyesírási hibákra figyelj.:)

2012. aug. 27. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Elmegy, de annyira-nagyon nem igényes. Helyedben én inkább tumblr-es blogot csinálnék, és akkor tudod gyűjteni a követőket, plusz a követőiden láthatod, hogy milyen is a blogod.
2012. aug. 27. 18:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Meg tudnátok mondani, például hol láttok helyesírási hibát?
2012. aug. 27. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Kérésedre engedelmeddel szemezgettem néhányat,de azért nem gyűjtöttem ki az összeset:

'a britt Vogue szerint'-> brit

'Az 1. helyezést most CHRISTINA MILIAN, a Sparkle Hollywood bemutatóján viselt outfitjé.'-> értelmetlen mondat

'Az ujdonsült menyasszony'->újdonsült

' érzelmeket táplál Avril kisasszony felé'->iránt

A blog szerintem átlagos, a stílusod a hibáktól függetlenül nekem nem igazán jön be.

2012. aug. 27. 19:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Azért mindenkinek köszönöm a nyilvánvalóan pozitív hozzáállást:) De nem is tudom mit gondoltam, az én hibám, hogy felmerült bennem, hogy emberek akik azzal töltik az idejüket, hogy idegenk kérdéseire válaszolgassanak, képesek értékelni valamit amiben valakinek sok munkája van. Azért köszönöm a fáradságot. A helyesírási hibákért pedig elnézést kérek mindenkitől, aki elsimeri mások munkáját, nem csak fikázza.
2012. aug. 27. 21:20
 7/11 anonim ***** válasza:
3. voltam. Már bocsánat, de nekem is van blogom. És tudom, hogy milyen ez. ;)
2012. aug. 27. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Te kértél véleményt, úgyhogy ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne hisztizz, hanem köszönd meg az építő kritikát. Nem tudom, hogy gondolhatja komolyan a blogolást az, aki nem tudja elviselni a kritikát.

Senki nem "fikázott". Te feltettél egy kérdést (megjegyzem, azt is elég értelmetlenül fogalmaztad meg, ha írással kapcsolatos hobbit választasz, és nyilvánosságot szeretnél, akkor erre nagyon oda kell figyelned, és a kritikákat hiszti helyett alázattal fogadni és megköszönni), mi válaszoltunk.

Szállj egy kicsit magadba, és gondold át az egész blogolós dolgot. Tényleg ezt akarod? Olvasókat akarsz, nyilvánosságot? Akkor tedd oda magad jobban, mert ez a hozzáállás és színvonal ehhez nagyon kevés.

2012. aug. 27. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Te kérdeztél, mi válaszoltunk,ezért pedig a minimum a köszönet.

Szedd össze magad és publikálj normálisan, vagy csak a barátnőidnek mutogasd.

A brit szót két t-vel írni...hát ez kb ötödik osztályos tananyag,és mivel viszonylag a blogod elején található,eléggé szemet szúr mindenkinek.

Blogokból Dunát lehet rekeszteni. Értem én, hogy ez az új trend, de ha egy csöppnyi érzéked sincs hozzá, inkább tanulj meg egy hangszeren játszani.

2012. aug. 28. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy igazi, jó divatblog az nem annyiból áll, hogy 30 bejegyzést teszel ki arról hogy szerinted mi néz ki jól és csak néhányat a saját ruháidról. Egy divatblognak az lenne a lényege hogy megmutasd a saját stílusodat, tehát 80% saját kép, és csak 20% sztárok ruháinak megvitatása. A másik hogy én kicsit unalmasnak találom, nem pezseg+az arcodról sincs fent kép pedig ez egy fontos dolog lenne hogy lássák az olvasók hogy ki írja ezeket a sorokat.
2012. aug. 28. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!