Mit gondoltok lányok, randira meg úgy általában suliban, egyetemen bejön nálatok a nyakkendő?
Figyelt kérdés
Légyszi kort is írjatok, F/172012. aug. 27. 16:10
2/8 A kérdező kommentje:
2012. aug. 27. 16:12
3/8 anonim válasza:
Kérhetek rólad képet??
első voltam
4/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bejon , imadom amikor egy ferfi elegans :)
N/20
5/8 anonim válasza:
Nekem nem. Randira még oké, kivéve ha nem úgy öltözöl hozzá, mintha valami tárgyalásra mennél (fehér ing, fekete nadrág kombó pl.) de iskolába már túl elegánsnak mondanám. De ez csak az én véleményem, én a laza stílust jobban bírom. L/16
6/8 anonim válasza:
Ha valami vagány ruházathoz egy vagány nyakkendő van felvéve az bejön. De amiket linkeltél azt elég unalmasnak tartom, tárgyalásra jó, ünnepségre, de máshova nem. Nekem nem tetszik ha egy fiatal srác úgy öltözik mint az 50 éves apám.
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, légyszi küldj egy vagány nyakkendőről linket. Köszi szépen
2012. aug. 27. 17:00
8/8 anonim válasza:
Igen *-* Mondjuk póló-zakó-nyakkendő farmer :D A kedvenc öltözékem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!