Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok venni sima fekete...

Hol tudok venni sima fekete vagy fehér színű atlétatrikót lehetőleg olcsón?

Figyelt kérdés
Már sok boltban szétnéztem ,de sehol sem találtam, nincs valami ötletetek ,hogy hol kereshetném még? Lehetőleg a 2-es metró vagy a gödöllői hév vonalán. Friss diák vagyok a gödöllői Szent István Egyetemen, szeptembertől oda fogok járni, lakhelyem Gödöllőn lesz a SZIE közelében.
2009. júl. 25. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:

az örsön az árkádban most van leárazás mindenhol(pimkie, new yorker, h&m->itt vannak ilyen trikók)

és az Gödöllőhöz közel is van

2009. júl. 25. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Piacon nem lehet kapni ilyesmit? A gödöllőin mondjuk nem láttam eddig ruhát árulókat, de lehet ,h van, egyébként engem is érdekelne lehet-e néhány pólót én is vennék.

Egyébként én is Gödöllőn lakom jelenleg csak én nem diákként járok a SZIE-re hanem mint jómunkásemberként.

2009. júl. 26. 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönm a válaszokat az Őrsön az Árkádban nem jártam szerencsével. Az előző válaszolótól káérdezném ,hogy melyik piacra gondolt?

Azt elfelejtettem írni, hogy fiú vagyok. XL-es a méretem.

2009. júl. 29. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Interneten,a tesz-vesz en !
2009. aug. 2. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Gödöllőn, a központban, akármelyik kínaiba bemész, kérsz trikót és adnak ezrével. Fehéret, de be lehet festeni őket ruhafestékkel....
2009. szept. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!