Hol tudok venni rock-os ruhákat? (keszthely közelében)
Figyelt kérdés
Pontosan milyen ruhát hordanak a reockerek? Interneten nem találtam választ :(2012. aug. 26. 21:17
1/5 anonim válasza:
én is ilyeket keresek de neten sehol nem találtam semmit az öltözködésben:( és máskor ird ki hogy nem vagy kamu rocker mert sokan befognak ugatni hogy az vagy. általába az embereknek baj ha valaki igényesen akar egy stilust képviselni és kér másoktol tanácsot öltözködésben.bocsi hogy nem a kérdésedre válaszoltam nem tudok segiteni.nem vagyok keszthelyen ismerös bp-i vagyok
2/5 anonim válasza:
Ha nem lennél kamu rocker, akkor nem kérdezgetnél ilyeneket. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, tessék:
Keszthelyen nem tudom hol találsz hasonlókat, de fantasztikus cuccok vannak Rockpincében, onnan rendelni is lehet (rockpince.hu)
Továbbra is fenntartom, hogy pózer vagy. Pontozz csak le, ha akarsz.
3/5 A kérdező kommentje:
1. kommentelő: köszi, és nem baj hogy nem a kérdésre válaszoltál és 2. k. nem magamnak lesz... egy ismerősöm jön és ő rocker és imádja a ruhákat és neki akartam szerezni vmi jó cuccot :)
2012. aug. 29. 15:46
4/5 anonim válasza:
Ja :D Akkor bocsánat, remélem azért tudtam segíteni.
5/5 A kérdező kommentje:
semmi gond :) igen, koszy :D
2012. aug. 30. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!