~Andy~ kérdése:
Csajosan szeretnék kinézni! Tudtok ajánlani valamit?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már hogy nem vagyok elég nőies,csajos. Szeretnék tippeket kérni hogy lehetnék divatosabb esetleg szebb.2012. aug. 26. 21:11
1/5 anonim válasza:
Testalkat? Szemszín? Hajszín? Zene stílus?
3/5 A kérdező kommentje:
Hát..a testalkatom olyan semmilyen..szerintem normális testalkatú vagyok. Szemszínem zöld.Hajam barna. Zene stílus..hát nem is tudom igazából mindent szeretek. :)
2012. aug. 26. 21:22
4/5 anonim válasza:
Vegyél föl kivágottabb ruhákat. Kicsit sminkelhetsz, például használj szempillaspriált és szemceruzát. A szemöldöködet szedesd ki egy kicsit, formára. Csinos ruhákat hordj, amik kihangsúlyozzák az alakodat, főleg ha vékony vagy. Melegítő pulcsi helyett hordj valami divatosabb fazonút, de azt láthadsz eleget katalógusokban. Nem kell sok pénz hozzá, a kínaikban is van egy jópár nőies darab. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez hasznos volt!Mostantól nézek ilyen ruhakatalógusokat! :) Hát ha találok valamit..köszi
2012. aug. 26. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!