Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szegecses ruhák és kiegészít...

A szegecses ruhák és kiegészítők meddig lesznek még divatosak?

Figyelt kérdés

Pár éve azért színen vannak a szegecses darabok, és úgy látszik még nincs vége...

Én nem bánom, mert tetszik és szeretem.

De meddig lesznek hordhatóak ezek a ruhák és kiegészítők, hogy divatosnak számítson?

2012. aug. 26. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet igy megmondani mert van aki orokke imadno fogja de pl en sose szerettem ezeket a ruhakat de szerintem egy ket evig meg divatban marad
2012. aug. 26. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A szegecses kiegészítők a 80as 90 es években is divatosak voltak a rockereknél, nem pár éve jelentek meg. Ha eddig nem ment ki a divatból, ezután se fog.
2012. aug. 26. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Abby Scuito is hordja :D
2012. aug. 26. 13:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Én nem azt mondtam, hogy pár éve jelentek meg. Hanem hogy pár éve folyamatosan tartják magukat, még mindig látni, hogy egyfolytában árulják is és hordják is, nem látszik hogy menne kifelé a divatból.

Rengeteg dolog jött vissza divatba a 80-as 90-es évekből, de azok sem túl hosszú időre. Általában pár szezon és kifúj a dolog... Aztán évek múlva megint jönnek újra...

A trapéz nadrág is. Nem is tudom utoljára mikor volt divatos. Kb tíz éve... Akkor is jó ideig az volt a menő és eltűnt, jöttek a csőgatyák. Most megint itt vannak a trapéz gatyák...

Remélem így érthető mire gondolok.

2012. aug. 26. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogyha neked valami tetszik, de nincs divatban, nem is hordod?
2012. aug. 26. 13:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Azt viselem, ami nekem tetszik, nem azt ami épp nagyon divatos. Azt nem is szeretem annyira ami túl divatos, mert tuti minden harmadik nőn az van és én nem akarok egyformán kinézni velük, a tömeggel...

A kérdésre csak azért szeretnék választ, mert érdekel...

...és mekkora mázli, hogy itt pont lehet kérdezni.

2012. aug. 26. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
nem lehet előre jósolni, de a nemzetközi trendek szerint idén ősszel még tartják magukat
2012. aug. 26. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Divat a szegecs?

Akkor divatos lettem! juhé.. -.- :D

engem nem érdekel egy ilyet akkor is beszerzek,nem érdekel,hogy divat vagy nem :D

[link] :3

2012. aug. 26. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!