Most leszek 9. osztályos, és nem tudom melyik táskát vegyem? . (a többi lent) SÜRGŐS!
1. neeeee, maga a táska jó de a lila és a n.sárga együtt ocsmány szerintem
2. ez nagyon tetszik , lehet , hogy én is veszek
3. neeeeeee , oldaltáska elrontja teljesen a gerincedet és mire hazaérsz leszakad a vállad. Amúgy se tetszik.
4. Ez ugyan az mint az első.. ebben a színben sokkal jobb. :D
Szerintem a 4-et vedd !
De még küldök én is azért , hogy tudj válogatni:
Már biztos láttad mivel ugyan azon az oldalon van de :
ilyen tornazsákom van szerintem hátizsákba is tök jó.
Mondjuk én ellenzem az oldaltáskát ami a válaszomból szerintem könnyen lekövetkeztethető de ez kifejezetten tetszik: [link]
izlések és pofonok de én semmiét nm vennék olyan rózsásat mint a 2.főleg nm 9.be.
10.es leszek és egyszerü fekete a táskám mint a3. csak más mintával
Szerintem a 3.-at semmiképp, mert egyrészt gerincferdülésed lesz, másrészt mindenkinek olyanja van. A maradék 3 közül nekem talán a 2. tetszik a legjobban, aztán a 1., utána a 3. De a legjobb választás talán a 2., mivel sötét színű, ezért szinte mindenhez passzolni fog.
Egyébként tökre örülök neked. :D VÉGRE, nem olyan táskákról érdeklődik valaki, amik válltáskák, hanem rendes sulitáskák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!