Szerintetek "ciki" hordani? Illetve mivel nézne ki jól?
Van eredeti Converse cipőm, ősszel szoktam hordani suliba, és apáék voltak nyaralni Bulgáriában, és mivel tudják h szeretem a tornacipőket, hoztak egy neon rózsaszínt (mert szeretem a rózsaszínt) de nem eredeti. Szeretném hordani, mert aranyos szüleimtől h gondoltak rám, de nem akarom h azt gondolják az emberek h eredetinek akarom mutatni, mert tudom h nem az, csak sokan megszólják a hamis dolgokat.
És mivel lehetne hordani egy ilyen feltűnő színt? Mert gyakran hordok pl rózsaszín pulcsit, csak más árnyalatot, azzal fel lehet venni? Illetve milyen színt kerüljek?
Köszi :)
na ja, az emberek meg tudják állapítani, hogy mi eredeti és mi nem.
amúgy szerintem felveheted a rózsaszín felsőiddel, de annál több rózsaszín ne legyen rajtad :D viselheted még nude színekkel is, feketével, fehérrel, szürkével. igazából divat a colorblocking is, szóval bármilyen színnel felveheted, de egyszerre 3 színnél több ne leygen rajtad. bár a pirosat kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!