Mit gondoltok rólam, milyen az első benyomásotok? :D [14F]
Figyelt kérdés
Kicsit önbizalomhiányban szenvedek volt már jópár barátnőm de nem hiszek úgy magamban :D főként lányok válaszát várom, mi az első benyomásotok rólam?:D link: [link] 2012. aug. 22. 14:26
11/30 A kérdező kommentje:
most töltöm a 15öt így átlagban 2-3évvel idősebbekkel :D de ez nekem megszokott nagyon ritkán vagyok korombeliekkel :D
2012. aug. 22. 14:57
12/30 anonim válasza:
A hosszú haj szerintem sem állt jól. Azon a képen nézel ki a legjobban, amelyiken a húgoddal vagy.
Szerintem elég helyes vagy, de a helyedben nem tennék ki ilyet. Nem tűnsz önbizalom hiányosnak a képek alapján, de mind1.. :-)
14/L
13/30 anonim válasza:
Hát ne meny le a rock klubba... :D
14/30 anonim válasza:
Nekem bejössz és én odavagyok a hosszúhajú fiúkért. :D
15/30 A kérdező kommentje:
nem vagyok oda a rock zenéért de ebből a műfajból is van amit szívesen meghallgatok. amúgy környéken nincs is :D
2012. aug. 22. 15:16
16/30 anonim válasza:
Hosszú hajjal nagyon jól nézel ki, de röviddel olyan unalmas átlagember vagy csak akit észre sem vennék. Fura, hogy ilyen sokat dob valakin a haj.
17/30 A kérdező kommentje:
a hosszú majdnem 3 évig volt azért nehéz volt már elviselni :D
2012. aug. 22. 15:21
18/30 anonim válasza:
AZ a benyomásom, hogy miért kell minden mondat végére ":D" jelet rakni? És nem vagy te önbizalomhiányos.Sõt!
19/30 anonim válasza:
bocsi, egy önbizalomhiányos srác nem pózolgat így a képeken mosolyogva... tipikus beképzelt tinifiúnak tűnsz.
20/30 anonim válasza:
szerintem a hosszú haj jobban állt neked de a rövid sem olyan rossz:] teljesen rendben vagy.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!