Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet venni valahol?

Lehet venni valahol?

Figyelt kérdés

Igaz már vége a nyárnak de még szeretnék menni strandra és nincs rendes fürdőruhám. Vettünk egyet de sokat csúszdáztam és a szivacs is elég szar benne ezért mindig össze gyűrődik benne meg fognom kell mert leesik rólam. Lehet venni külön bele szivacsot?

Újat már nem szeretnék jövőre úgy is másikat veszünk csak még egy pár alkalomra szeretném hogy kihúzza. (egyszer volt rajtam csak)

2012. aug. 22. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:

azt a szivacsot szedd inkább ki, én mindig kiszedem! ha nem fehér akkor nem fog átlátszani! sokkal jobb lesz meglátod, sokkal hamarabb megszárad pl.

elvileg belül van egy rés, amin át ki tudod húzni!

2012. aug. 22. 11:04
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi!!

Fehér-kék színű. Már próbáltam de úgy össze esik és ha lehajolok akkor kint van minden.

2012. aug. 22. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Estleg egy méteráruboltban megkérdezheted,hogy van-e olyasmi anyaguk, és akkor, abból vágsz magadnak hozzá.
2012. aug. 22. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!!
2012. aug. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!