-szerintetek hülyeség lenne egyből elkölteni 120 000 ruhára?
> Van még elég pénzem : D
Amit nem feltétlenül kell mindenféle baromságra eszelős módon elkölteni. Csak annyi ruhát vegyél, amennyire szükséged van.
Szerintem ne egyszerre költsd el. Csak azért, hogy vegyél egy pulóvert vagy nadrágot, ezért nem kell venni. Járj sokat, nézelődj a neten, és ami megtetszik. Mi van akkor ha veszel egy pulcsit, de 2 hónap múlva meglátsz egy jobbat? Akkor az előzőt már sosem fogod felvenni.
Kb egy hónapja voltam az Arénába, vittem 100.000Ft-ot, de nem vettem semmit, volt 1-2 jó darab, de semmi különleges, minek vennék egy 20-ik pólót vagy nadrágot, szeretem a kicsit különleges darabokat.
Minden reggel amikor felkelek azzal kezdem, hogy végignézem az oldalakat a neten mik vannak, az elmúlt évek alatt rengeteg különleges darabot fogtam ki így.
És sokan kérdezik: hol vettem ezt a napszemüveget? És a nadrágot? stb... Mondom xy webáruházban, de sajnos már nincs, 1 darab volt. Válasz: de kár, nekem is kéne ilyen.
Kb. a megszokott 10-15 webáruházat végignézem 20 perc alatt.
"De engem boldogítanak a ruhák"
Jaj, te vagy a lelkitársam <3
Amúgy természetesen az lenne a normális, ha azt mondanám, ne költsd el, de én például mikor gimiből ballagtam, az egész ballagási pénzem elköltöttem ruhákra másnap. :D
10.36
esetleg tudnál mondani pár webáruházat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!