Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » -szerintetek hülyeség lenne...

-szerintetek hülyeség lenne egyből elkölteni 120 000 ruhára?

Figyelt kérdés
inkább külön külön??
2012. aug. 22. 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ebből életem végéig elegendő ruhát vennék, szerintem oszd be rendesen.
2012. aug. 22. 10:07
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy tudtál így fogalmazni, de amennyit megértettem belőle, arra azt mondanám, hogy külön-külön.
2012. aug. 22. 10:08
 3/15 A kérdező kommentje:
Van még elég pénzem : D szerencsére csak mondom sulira bevásárolók : D Tudnátok olyan oldalt ahol 2012 divatot mutatja be?
2012. aug. 22. 10:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség egyből elkölteni az összeset. Én azt szoktam csinálni, hogy felírom egy lapra, hogy milyen ruhák kellenek/-at szeretnék és hagyom "állni" egy kicsit, aztán egy idő után megnézem, hogy mi kell még mindig róla. Mert lehet, hogy most nagyon vágysz egy ilyen és olyan szoknyára, nadrágra, akármire, de mi van ha már egy hónap múlva már nem tetszik? Pénzkidobás.
2012. aug. 22. 10:14
 5/15 anonim ***** válasza:

> Van még elég pénzem : D

Amit nem feltétlenül kell mindenféle baromságra eszelős módon elkölteni. Csak annyi ruhát vegyél, amennyire szükséged van.

2012. aug. 22. 10:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :)
2012. aug. 22. 10:16
 7/15 A kérdező kommentje:
De engem boldogítanak a ruhák :D
2012. aug. 22. 10:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne egyszerre költsd el. Csak azért, hogy vegyél egy pulóvert vagy nadrágot, ezért nem kell venni. Járj sokat, nézelődj a neten, és ami megtetszik. Mi van akkor ha veszel egy pulcsit, de 2 hónap múlva meglátsz egy jobbat? Akkor az előzőt már sosem fogod felvenni.

Kb egy hónapja voltam az Arénába, vittem 100.000Ft-ot, de nem vettem semmit, volt 1-2 jó darab, de semmi különleges, minek vennék egy 20-ik pólót vagy nadrágot, szeretem a kicsit különleges darabokat.

Minden reggel amikor felkelek azzal kezdem, hogy végignézem az oldalakat a neten mik vannak, az elmúlt évek alatt rengeteg különleges darabot fogtam ki így.

És sokan kérdezik: hol vettem ezt a napszemüveget? És a nadrágot? stb... Mondom xy webáruházban, de sajnos már nincs, 1 darab volt. Válasz: de kár, nekem is kéne ilyen.

Kb. a megszokott 10-15 webáruházat végignézem 20 perc alatt.

2012. aug. 22. 10:31
 9/15 anonim ***** válasza:

"De engem boldogítanak a ruhák"

Jaj, te vagy a lelkitársam <3

Amúgy természetesen az lenne a normális, ha azt mondanám, ne költsd el, de én például mikor gimiből ballagtam, az egész ballagási pénzem elköltöttem ruhákra másnap. :D

2012. aug. 22. 11:36
 10/15 anonim ***** válasza:

10.36

esetleg tudnál mondani pár webáruházat? :)

2012. aug. 22. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!