Melltartó méret probléma?
Az a helyzet, hogy észrevettem, hogy a melltartóim már nem tartanak úgy, mint amikor megvettem őket. Összvissz az a probléma velük, hogy a pántjuk túl hosszú már, ha mindegyikből 1-2-3 cm-t lefogok, akkor tartanak jól.
Ugye akkor a szám lett kisebb, nem a kosár mérete?
Esetleg valami trükk arra, hogyan lehet visszavenni a pántokból?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!És légyszi ne linkeljetek melltartóméret táblázatokat, nem sokra megyek velük úgy általában.
Gondolom olcsó kínai melltartók... azoknál szokott ez gond lenni. Ez a baj velük.
Kéne venni 1-2 db "minőségi" melltartót is. Pl. nekem Conturelle melltartóm már 8 éve megvan. Nem bolyhozódik a csipkénél és nem is nyúlt ki.
Köszi a válaszokat, de épp az a bajom, h nem olcsó kínai melltartók. Az egyik triumph, ami megvan 2005 óta semmi baja a pántjának: nem nyúlt meg, nem hullámos, nem bolyhos, nem kopott..
Csak hosszú lett.Amúgy igen, fogytam azóta, h pl ezt megvettem és sajnos nem mindnek cserélhető a pántja.
A varráson még elgondolkodom bár én biztos nem tudom megcsinálni.
A pánt kinyúlhatott, tökmindegy milyen drága és márkás a melltartó, akkor is kinyúlik idővel. Ha csak ez a gond akkor varrsz belőle amennyit kell és kész, igazán nem egy bonyolult dolog amit ne tudnál megcsinálni.
Ha a kosár lett nagy akkor azt meg látnod kell... fogyásnál ez mondjuk jellemző hogy onnan fogyunk először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!