Mit csináltok megunt márkás ruháitokkal? Turi aki beveszi, egyéb?
Figyelt kérdés
Elég sok feleslegessé vált, jó állapotú,márkás ruhám van. Kidobni nem szeretném őket, mert jó állapotban vannak/ vagy drágák voltak. Fb-n volt eladós oldal..de nem igazán vált be.Vaterán is próbálkoztam eladással,de csak leütötték a terméket majd közölték, hogy még se kell,én meg csak fizettem a hirdetés díjakat. Ti mit csináltok megunt ruháitokkal?2012. aug. 18. 23:17
1/8 anonim válasza:
Add el, tesz-vesz, jófogás, vatera, ilyesmi oldalakon...
3/8 anonim válasza:
Én is így vagyok.. :/
Ha valakit érdekelnek ruhák,akkor írjatok,és elküldöm a termékeimet!
4/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, mint írtam azzal is próbálkoztam, de nem érte meg.
Esetleg valakinek még ötlet?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. aug. 19. 11:20
5/8 anonim válasza:
Van ez a divat blog, van olyan rovata h fel lehet tölteni a ruhákat eladás céljából. Lehet érdemes lenne feltenned őket, mert ezt csak divat követő emberek olvassák :)
6/8 anonim válasza:
tényleg férfi vagy női? és mekkorák?
7/8 anonim válasza:
szerintem tartsd meg tuti jók lesznek még valamikor. végül-is elég király dolog Tom Ford öltönybe füvet nyírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!