Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A pasiknak bejon ezaz osszeall...

A pasiknak bejon ezaz osszeallitas? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szeptember elejen gondoltam, hogy felveszek egy fekete csillogo leggingset, bezs nyari csizmaval, fekete hosszitott felsovel es fekete-barnas blezerrel
2012. aug. 17. 16:55
 1/7 anonim válasza:
Dobj egy képet bébi!
2012. aug. 17. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
ha nem buliba mész a csillámos leggingset hagyd...
2012. aug. 17. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha jól számolom 4 dolgot soroltál fel, na ebböl én egyiket se tudom micsoda. Ezt a szót hogy leggings még soha nem is hallottam, A blézert azt vágom (azt hiszem) de igy hogy fekete-barnás.... hol fekete, hol barnás, meg egyáltalán.

Azt tudnám javasolni legyenek lökháritóid, érjen a lábad a nyakadig, legyél vörös (ez már csak az én személyes vágyam, ez minden férfinál más) mosolyogj és azt veszel fel amit akarsz. Ennél már csak jobbat tehetsz, ha semmit nem veszel fel.

2012. aug. 17. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Én falra mászok már az ilyen leggingses, cicanacis, csőnacis egyencsajoktól. Amit te leírtál kellően unalmasnak tűnik ahhoz hogy észre se vegyenek.
2012. aug. 17. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Nem tudom, hogy lany vagy-e vagy esetleg fiu(de mondjuk nem is erdekel). Amennyiben lany vagy, elmondhatom, hogy nagyon bena cuccokat hordhatsz, ha ugymond szanalmasnak tartod azokat a csajokat, akik esetleg csonadragot hordanak(ha esetleg neked nem allnak jol a csonacik, az mar nem az en hibam). Ha pedig pasi vagy, akkor eleg fura izlesed van.
2012. aug. 17. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Még jó hogy leszólsz egy ismeretlen embert, hogy bénán öltözik meg nem áll jól neki az ami neked, gratulálok, sokat elmond rólad.

Véleményt kértél, ha nem tetszik akkor ne kérdezz, ilyen marha egyszerű. Nem talán még meg is sértődtél, kis mimózalelkűm.

Mégis mit vártál, hogy mindenki azt írja majd hogy "óóóhh bébi de szexi leszel". Nem leszel, mert ez krva unalmas akárhogy is nézzük. Ha a pasik véleménye érdekel, akkor vegyél fel egy nyomorult szoknyát harisnyával vagy combfixxel és egy normális felsővel, ne csilivili "leggingset", ezzel legfeljebb a nőknek fogsz tetszeni... feltéve hogy szeretik a divatmajmokat.

Bocs a lelki sérülésekért. Ez a véleményem.

2012. aug. 17. 18:17
 7/7 piicur válasza:

Én lány vagyok mégis utálom a legginseket, illetve itthonra szoktam hordani.

A pasiknak nem tudom, hogy bejön -e, én sose foglalkoztam ezzel. a lényeg, hogy a te stílusod legyen, valami egyedi, valami TE. és itt jön, hogy mit gondolok. ez túl átlagos. nem azért, de szerintem az ilyen szerelésekről üvölt, hogy nem a te stílusod, csak mindenki ezt hordja. az enyém is változó. home made guns'n'roses ujjatlan, deréknacival tornacipővel, meg egy masnisan kötött hajpánt, vagy szoknya ujjatlan, saru.

lehet, hogy neked ez rohadtul nem tetszik, de nekem igen. te is azt hord, ami neked tetszik.

elég kacifántos lett, de remélem érted:)

2012. aug. 22. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!