Mi a különleges az Ed Hardy ruhákban?
Engem baromira hidegen hagy, hogy milyen tetoválóművészről van szó, nem attól leszek művelt, hogy ismerem ezeknek az ocsmány, csicsás szaroknak a történetét. Szerintem egyáltalán nem különleges, túldíszített, olyan emberek hordják, akik ezzel akarják bizonyítani, hogy nekik mennyi pénzük van (amit ugyebár főként apuci töm a zsebükbe). Sosem vennék fel egy-egy ilyen ruhadarabot, még a cipők között láttam azt hiszem egyetlen egy darabot, ami kinézett valahogy, de hülye lennék annyi pénzt kiadni rá.
Egyébként megnézném a nagy művelt Ed Hardy-rajongókat, hogy más téren mennyi mindent tudnak... Vannak ám gázabb dolgok is annál, hogy valakit nem érdekelnek az ízléstelen ruhadarabok.
17/L
A legtöbbre csak rávan írva hogy ed hardy
De ez kell nekünk, fogyasztók vagyunk
Nahjah kicsit giccses a ruha a szabása meg egyszerű lehet h sokaknak ez tetszik benne..
nahát ahová én járok iskolába táskától kezdve a felsőig minden megtalálható...pedig nem nagy szám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!