Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan "illik" és hogyan nem?...

Hogyan "illik" és hogyan nem? (Lent bővebben)

Figyelt kérdés

Hogyan "illik" öltözködni egy 14 évesnek?...

Kell egyáltalán smink???

14 éves vagyok és csak korrektort és néha rimmelt használok...elég ez egy 14 évesnek?

Vagy a mostani világba agyonb kell festeni magam?

2009. júl. 22. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég. Főleg ha szép tiszta a bőröd, akkor ne tömítsd el mindenféle kencével. A korrektor hasznos, néha egy is szájfény és szemceruza és már kész is.
2009. júl. 22. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elég!Manapság szerintem az a szép, ha valaki smink nélkül is jól nézz ki!Öltözködésel kapcsolatban pedig nem tudok segíteni, ugyanis nem tudom, hogy milyen a stílusod!:)Egyszerűen csak legyél csinos és ápolt!
2009. júl. 22. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

örülj neki h smink nélkül is szép vagy, ezegy nagyon előnyös tulajdonság. egy 14 évesnek semmi szüksége arra h televakolja az arcár, mert ez később, már kb 18 évesen is megfog látszódni a bőrén. élettelen lesz, ronda, és hamarabb is ráncosodik.

az öltözködés pedig izlés kérdése, a lényeg h mindig maradj az ízléshatáron belül.

2009. júl. 22. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Jajj olyan nincs hogy kell...Én nem használok sok sminket.Szemceruzát,pirosítót és szájfényt.Ha úgy lenne, használnék alapozót is de nem kell mert így is olyan a bőröm, hogy mindíg azt hiszik hogy van rajtam.A szempillaspirál se kell nekem, mert nagyon feketék és hosszúak a szempilláim.Na ez egy példa volt.Azt viselj amiben jól érzed magad(persze az ízlésesség határáig:D)

ÉS hidd el minél jobban külömbözöl, annál értékesebb vagy.Ez tapasztalat ;):D

L/15

2009. júl. 22. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
En azt mondom az ember mindig azt "vegye fel"amiben jol erzi magat,szoval ez ugyanugy ervenyes a sminkre is!Ha te igy jol erzed magad a borodben akkor ne tedd lesz meg eleg alkalmad a sminkelesre kicsit kesobb.SZoval 14eves vagy eld ugy az eleted ahogy megfelelneked es ne nezd a mai vilagot,majd meglatod tudni fogod mikor mit kell tenned es mit nem:))rem. ertheto voltam:)))
2009. júl. 22. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
sztem is elég, még elég fiatal vagy, nyugodtan használj szempillaspirált, ha nagyon akarsz, halványan éppenhogy 1 kis szemcerkát, kis szájfény, vagy szőlőrúzs és ne törődj azzal, h más 14 éves bohócot csinál magából a 20kg sminkjével, anélkül meg rá sem ismerni :)))
2009. júl. 24. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon is elég! A korrektor néha muszáj de ez nem baj mert az hasznos. Ha pedig még egy pici sminket hiányolnál akkor szemceruzát is használhatsz. De ha nem használsz akkor is elég a korrektor.
2009. júl. 28. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az öltözködésedhez szeretnék még. A te korodba biztos sok a merész lány aki túlságosan kihívóan öltözködik. Ne tedd ezt ne rontsd el a felnőtt korod járj stílusodnak megfelelően a suliba is és az utcán is.
2009. júl. 28. 23:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Ok:)

Köszönöm szépen mindenkinek!:)

2009. júl. 29. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!