14 éves vagyok és csak korrektort és néha rimmelt használok...elég ez egy 14 évesnek?
Vagy a mostani világba agyonb kell festeni magam?
2009. júl. 22. 10:49
1/9 anonim válasza:
Bőven elég. Főleg ha szép tiszta a bőröd, akkor ne tömítsd el mindenféle kencével. A korrektor hasznos, néha egy is szájfény és szemceruza és már kész is.
2009. júl. 22. 10:57
2/9 anonim válasza:
Szerintem is elég!Manapság szerintem az a szép, ha valaki smink nélkül is jól nézz ki!Öltözködésel kapcsolatban pedig nem tudok segíteni, ugyanis nem tudom, hogy milyen a stílusod!:)Egyszerűen csak legyél csinos és ápolt!
2009. júl. 22. 10:59
3/9 anonim válasza:
örülj neki h smink nélkül is szép vagy, ezegy nagyon előnyös tulajdonság. egy 14 évesnek semmi szüksége arra h televakolja az arcár, mert ez később, már kb 18 évesen is megfog látszódni a bőrén. élettelen lesz, ronda, és hamarabb is ráncosodik.
az öltözködés pedig izlés kérdése, a lényeg h mindig maradj az ízléshatáron belül.
2009. júl. 22. 12:33
4/9 anonim válasza:
Jajj olyan nincs hogy kell...Én nem használok sok sminket.Szemceruzát,pirosítót és szájfényt.Ha úgy lenne, használnék alapozót is de nem kell mert így is olyan a bőröm, hogy mindíg azt hiszik hogy van rajtam.A szempillaspirál se kell nekem, mert nagyon feketék és hosszúak a szempilláim.Na ez egy példa volt.Azt viselj amiben jól érzed magad(persze az ízlésesség határáig:D)
ÉS hidd el minél jobban külömbözöl, annál értékesebb vagy.Ez tapasztalat ;):D
L/15
2009. júl. 22. 20:50
5/9 anonim válasza:
En azt mondom az ember mindig azt "vegye fel"amiben jol erzi magat,szoval ez ugyanugy ervenyes a sminkre is!Ha te igy jol erzed magad a borodben akkor ne tedd lesz meg eleg alkalmad a sminkelesre kicsit kesobb.SZoval 14eves vagy eld ugy az eleted ahogy megfelelneked es ne nezd a mai vilagot,majd meglatod tudni fogod mikor mit kell tenned es mit nem:))rem. ertheto voltam:)))
2009. júl. 22. 21:23
6/9 anonim válasza:
sztem is elég, még elég fiatal vagy, nyugodtan használj szempillaspirált, ha nagyon akarsz, halványan éppenhogy 1 kis szemcerkát, kis szájfény, vagy szőlőrúzs és ne törődj azzal, h más 14 éves bohócot csinál magából a 20kg sminkjével, anélkül meg rá sem ismerni :)))
2009. júl. 24. 18:15
7/9 anonim válasza:
Nagyon is elég! A korrektor néha muszáj de ez nem baj mert az hasznos. Ha pedig még egy pici sminket hiányolnál akkor szemceruzát is használhatsz. De ha nem használsz akkor is elég a korrektor.
2009. júl. 28. 23:12
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Az öltözködésedhez szeretnék még. A te korodba biztos sok a merész lány aki túlságosan kihívóan öltözködik. Ne tedd ezt ne rontsd el a felnőtt korod járj stílusodnak megfelelően a suliba is és az utcán is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!