Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen?

Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy felsőt és akkor nagyon tetszett de most már nem nagyon mert elég vékony vagyok és ez olyan lengébb fazon?Ti felvennétek és ha igen mivel?15/L

[link]

2012. aug. 14. 13:15
1 2
 11/13 Nikcsii. válasza:
szerintem egy fekete csőnadrággal és egy fekete övvel a melled alá egészen jól állna! a kiegészítők sokat segíthetnek. Ugyanakkor a tornacipőt ejtsd ehhez a felsőhöz.
2012. aug. 16. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Övet vegyél fel hozzá mindenképp a melled alá, így ki fogja azt emelni,így nem lesz olyan mintha egy zsákba húztak volna bele.:) A legjobb, ha valami passzos gatyát veszel fel hozzá (cső, vagy cica). Nagyon csinos leszel, ha valami magassarkúval feldobod.:)Fülbevaló, nyaklánc..és kész is.:)
2012. aug. 16. 21:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2012. aug. 17. 13:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!