Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy magyar gimiben...

Szerintetek egy magyar gimiben milyen megítéléssel lennének az emberek egy Blair Waldorf kinézetű (öltözködésű) lányra?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 12. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk gimiben vannak ilyen lányok, akik így öltözködnek. Csinosak, mindig szépek, ugyanazt a ruhát még soha nem láttam rajtuk. Hogy őszinte legyek, nálunk ez nem is olyan ritka. Egyáltalán nincsenek elítélve, sőt. :)
2012. aug. 22. 21:19
 12/12 anonim válasza:

Sziaa. :)

Először is ez keményen függ magától a gimitől, mert egy állami meg egy magánsuli között hatalmas különbségek vannak. Szerintem állami suliban lehet megszólnak, de fizetősben meg természetesnek hathat.

Mivel nem tudom egy mondatba belesűríteni leírom a véleményem:)

Nem pontosan a kérdéshez tartozik, de próbálok egy kicsit segíteni:

Ha már pont Blair Waldorf stílusát linkelted, akkor gondolom nézed is a Gossip Girlt. Akkor ha emlészel, a Constance-ban egyenruha van, szóval Blair sem járt ilyen cuccokban suliba, mindig rajta volt az egyening, ha jól emlékszem.

Ettől eltekintve ezek a ruhák mind ilyen Dior és hasonló árkategóriás márkák, szóval hacsak nem vagytok annyira eleresztve, akkor csak hasonlókat tudsz venni, mint stílusirányzat. Gondolom arra is gondoltál, hogy csak a stílust vennéd fel, nem a márkákat. :)

Na lényeg a lényeg, hogy szerintem Blair stílusa tényleg jó, de ha rám hallgatsz, akkor ezt tartogatod az egyetemre, mert szrintem kicsit komolyabb, és túl felnőttes egy 15 éves lánynak. (már gondolom annyi vagy, ha most mész gimibe)

Ha már mindenképpen a stílusirányzatnál akarsz maradni, akkor szerintem hanyagold a magassarkút, a kézitáskát, meg a feszülős - vagy nem - koktélruhákat a suliba, mert gimiben szerintem kicsit túlzás, esetleg majd ha végzős leszel habár akkor meg kisebb gondod is nagyobb lesz:D

Nem feltétlenül a korodhoz akartam kötni,de hidd el, fura lenne ha egy te korodbeli lány teljesen úgy öltözködne, mint Blair. Meg ha észrevetted, akkor ő egyáltalán nem hord nadrágot.

Mondjuk a következő szezonban nagyon divatos lesz az a bizonyos csőszoknya: [link] ami divatos is, hasonlít is néhány, a linkeken lévőkre, de mégis fiatalosabb. Aztán ott vannak a színes ingek, amik nagyon jól mutatnak vastag övvel, vagy akár ezeket be is tűrheted a csőszoknyába, és az máris hasonlít a fentiekre, de érted mégsem annyira "komoly"

Amit próbáltam itt nehezen elmagyarázni, az az, hogy te még tulajdonképpen gyerek vagy, nem kell pont úgy öltözködnöd, mint egy titkárnő, de azért megtalálhaatod az arany középutat, ami jelen esetben jól is néz ki, és korodhoz illően jól is áll. :) Néha viselj farmert, vagy valami nadrágot, nem csak szoknya meg ruha van a világon, legyél kicsit komolytalan, amíg megteheted, kilencedik végén úgyis rájössz, hogy itt az ideje elkezdeni a jövődre koncentrálni, ami azzal jár, hogy lassan fel kel hogy nőjj ;)

És ha már itt tartunk, hidd el nekem kilencedikben annyi tanulnivalód lesz, hogy alig fog másra időd maradni:)

Bocsi, hogy néhol eltértem a tárgytól, remélem azért segítettem, ha nem is csak a kérdésre válaszolva, sok sikert! ;)

2012. aug. 24. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!