16. 000 forintból mit vennétek?
Figyelt kérdés
Ha kapnátok most 16.000 forintot ruhára, akkor mit, mennyit és hol vásárolnátok? Lányok válaszát várom elsősorban. :)
18/L
2012. aug. 12. 18:01
1/21 anonim válasza:
stradivarius.-ban akciókor
én ott vettem kb 16ezer ft-ért kb 30ezer ft értékű ruhát5-7db
2/21 anonim válasza:
Vennék egy világoskék csőfarmert, valami tornacipő szerűséget, meg ha kijön még esetleg valami blúzt a szoknyámhoz. :)
3/21 anonim válasza:
Egy fodros fekete kötött miniszoknyát, valahol kínaiban láttam, de elég drága volt. Meg vennék pár pólót.
4/21 anonim válasza:
2 szoknyát és valami jó farmert:D
6/21 anonim válasza:
Én a kenveloban kihasználnám a 20.000 ft értékben vàsárolsz,de csak 10.000 ft-ot fizetsz akciót és vennék egy kb. 5000 ft-os pulcsit és mellé az 1500.-2000.-ft-os polókat. Meg talán egy őszi kiskabátot:-) a maradék 6000.-ből meg akár egy kínaiban egy farmert. :-)
7/21 anonim válasza:
Az őszi bevásárlás egy részét elintézném belőle: egy hosszú farmernadrág, egy kardigán és egy cipő.
17/L
8/21 anonim válasza:
Mayo Chix-ben vennék egy egyberészes ruhát, amit ősszel is lehet hordani harisnyával, és ugyanott egy felsőt.
9/21 anonim válasza:
Félrerakná,hogy ha találok valamit valahol megvehessem. :D
Amúgy meg elnéznék ilyen butikokba :D Plázákba inkább nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!