Hol tudnék elegáns blúzt venni?
Figyelt kérdés
Konszolidáltat, amiben akár állásinterjún is megjelenhetek.
A gond az, hogy egyrészt kistermetű vagyok (XS-S), másrészt a mellem mérete nőtt és azóta egyáltalán nem találok magamra. Vagy mellben szűk vagy derékban bő.
A mellbőségem 88 cm, a derekam 67-68. Főleg karcsúsított, csinos fazont keresnék.
Budapesti lelőhelyek érdekelnének elsősorban.
2012. aug. 12. 13:21
1/4 anonim válasza:
Most vettem több blúzt is (állásinterjúkra mászkálok), én is ilyen méret vagyok. Az Orsay-ban, a Blahánál lévő Terranova outletben (Mode Italiana), C&A-ban vettem blúzokat, illetve most az Árkádban lévő Terranovában egy blúz-bodyt. Ezen kívül a Mangoban találtam még szépet,de azt drágának találtam.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az már az én hülyeségem, hogy elfelejtettem írni, hogy body-t nem szeretnék, nagyon zavar a kapcsos része.
2012. aug. 12. 13:42
3/4 A kérdező kommentje:
Ilyesmit keresek - a modell hölgy kibukó melleitől tekintsünk el, nekem nincs ekkora és nem is tolnám fel ennyire. Viszont ilyen fazon fölé fel tudok venni blézert is.
Tényleg, blézer lelőhely is érdekel, ha valaki tud ilyet. Minél egyszerűbb, konzervatívabb, de csinos érdekelne. (Banki munkákra is jelentkezem és ott erősen kötött a dress code.)
2012. aug. 12. 13:49
4/4 anonim válasza:
Amit a Terranova outlet-ben vettem majdnem ilyen :). Blézer vásárlásra az Orsay-t, Zarát ajánlom,m ost eléggé le vannak értékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!