Hol lehet ilyen CONVERSE cipőt vásárolni?
2012. aug. 11. 23:31
1/7 anonim válasza:
még is honnan veszed hogy ez Converse?
2/7 anonim válasza:
A kinaiban! Ott is lehet ilyet venni.
3/7 anonim válasza:
szerintem ez nem converse..nem minden tornaciő converse.am tényleg kínaiban vagy legalábbis hasonlót.
4/7 anonim válasza:
Szerintem úgy érette , hogy ilyet szeretne csak converse márkájút.Szerintem nemnagyon találsz csak valami kínaiban vagy plázás boltokban de az valószínűleg nem lesz converse.
5/7 A kérdező kommentje:
dede :) le van mentve a gépemre egy ugyanilyen, ahol a márkajelzés is látszik... onnan veszem hogy Converse!
2012. aug. 13. 12:23
6/7 anonim válasza:
ez a converse nem szegecsesen jött ki a boltból, az biztos:DD
Nagyon egyszerűen meg lehet csinálni, csak szegecseket kell venni, és felszurkálni a cipőre. Ha máshol nem, ebay-en biztos találsz. Meg mernék esküdni rá, h ez a csaj is onnan rendelte.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) De ez az Ebavről rendelés bonyolult a dombornyomott kártya miatt :(
2012. aug. 18. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!