Melyek a magyarországon ismert legangyobb márkák?
11/20 A kérdező kommentje:
bocsánatcsak távol voltam :D abszolut nem cska sport márkára vok kiváncsi:)
Gas, Replay, Retro, Guess - ezek jók, csak nem olcsók:D
2009. júl. 21. 20:18
Gas... Retro.. woodooban Devergo... Mango.. főleg szemüvegekben D&G..Gucci... Dior.. Armani... most kérlek ne az ázsia centerben megvehető 1000.- ft-os hamisítványokra gondoljatok:D az ien c&a meg h&m sztem nem is márkaa... olyan mintha azt mondnaád h tesco:D na m1. :) én ezeket kedvelem, amiket fentebb soroltam, igaz nem olcsoook....:S:)
2009. júl. 21. 21:41
Azért ne hasonlítsd a Tesco-val. Apuci pénzel téged ennyire, hogy ekkora arcod lett? Inkább tanulj meg írni. Én szeretek a C&A-ban és a New Yorkerben vásárolni, mert nálunk nem úgy van, hogy a kőgazdag szülők tömnek pénzzel. :) Én nem szeretem ezeket az agyoncsicsázott, 40.000 Ft-os nadrágokat, szerintem undorítóan eltúlozzák őket, akkor se kéne, ha lenne rá pénzem.
2009. júl. 22. 11:25
Nekem a Mango a kedvencem, vagy a Duna Plázában vásárolok az outlet boltban vagy leárazásokon, mert amúgy elég drága.
2009. júl. 22. 13:47
21:41es vagyok... aza helyzet, h tudok írni.:D csak néha lustavagyok...:D hát igen... sajnos apuci töm pénzzel... de nemvágom h mértkell ilyenekkel jönni.. jolvan mondjuk irigység.. az van. azabaj:D. és amugy elég balf.asz lennék anonimen arcoskodni akarnék:DDDDDD
ja és pl menjj be egy gasba... utána mond h ciscsás vmi... legtöbb naci full sima,egyszerű, mégis van benne vmi..:)
2009. júl. 22. 18:31
Ja, sokba kerül, kb ennyi benne a különleges. Nem, én nem vagyok irigy, mert nem apuci pénzével akarok stílust venni. NEKEM van... Téged pedig sajnálni tudlak, hogy ehhez 25 ezres farmer kell ;)
Na nem vitázom olyanokkal, akik még írni sem tudnak, és egy normális kérdést sem fogok IQ-light emberek miatt szétoffolni. Bocsánat, kérdező!
2009. júl. 22. 19:38
18/20 A kérdező kommentje:
tőlem mért kérsz bocsánatot?:)köszönöm a válaszokat:)))
louis vuitton dior ed hardy mayo chix retro lacoste nike adidas puma DC vans etnies és (és márka) g.armani ecko red columbia oneill converse playboy hello kitty :(xD mex fundango meg még sorolhatnám...
2009. júl. 28. 14:57
H&M, Mango, Promodo, Converse, Retro,
Szerintem még jó az Orsay és a Springfield!
2009. júl. 28. 23:32
Kapcsolódó kérdések: