Újabb állásinterjús kérdés. Könyvesboltba ez megfelel?
Figyelt kérdés
Egy kis önálló könyvesboltról van szó, tehát nem egy Libri, vagy ilyesmi. Nem tudom, hogy mennyire kéne kiöltözni.
Egy fehér top, fekete blézer, rózsaszín (visszafogott rózsaszín:D), nem farmer,kicsit magasabb derekú rövidnadrágra gondoltam, barna balerinával és barna táskával. Voltam már abban a boltban, a vezetővel is találkoztam, és hát nem tudom...úgy vettem ki, hogy nem kell kiöltözni. Még ezt is egy kicsit túlzásnak érzem, de azért farmerban sem akarok menni. Szerintetek?
2012. aug. 10. 14:46
1/7 anonim válasza:
Én fehér topot vennék fel,mert az hétköznapi de még is elegáns :) És szurkolok! :)
2/7 anonim válasza:
Milyen rövidnadrág? Ha sort, akkor inkább ne. Ha térdig ér, akkor lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
2012. aug. 10. 17:31
5/7 mmano88 válasza:
Szerintem jó úgy! Biztos csini leszel! :)
Sok sikert!
23N
6/7 anonim válasza:
Szerintem tökéletes lesz! :) egyébként első voltam :)
ok sikert! :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem tökéletes lesz! :) egyébként első voltam :)
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!