Hogy öltözzek ducin csinosan?
Szia!
Én is duci vagyok,így ha megengeded adok tippet:)
Én mindig hosszitott pólót veszek fel,ez slankít!
Naciba meg a sötétebbeket részesítem előnyben,meg a háromnegyedes farmerokat!De szoknyák is vannak nagyon csinosak,csak én nem szeretem a szoknyát!
De a legegyszerűbb,úgy öltözz hogy te jól érezd magad!Ha az emberek azt látják hogy jól érzed magad és nem feszengsz,akkor ők is csininek találnak!
A hosszított, tunika felsőkkel nem lőhetsz mellé, és jó a sötét farmer, de a szabás is lehet különböző, van előnyös és kevésbé az. Pl a feneket optikalilag kisebbnek hat ha a farzsebed nem nagy négyszög, hanem pl lefelé kisebbedik.
EZ is sok jó ötleteket ad: [link]
Nos, elmondták már Neked a szabást.
Nadrág: 3/4edes, kicsit sötétebb legyen.
Póló: lehet bármilyen színű, mintákra figyelj: nagy mintásat NE vegyél! Inkább pl kis virágmintást :)
Még valami: ne hagyd, hogy kettészeljen a ruha! Úgy értem, ha óriási színkülönbség van a felsőd és a nadrágod között, az arra a helyre tereli a témát. Többek között ezért ajánlanak hosszított felsőket, mert akkor nem a hasadra tereli a szót.
Ha szép a dekoltázsod, vegyél olyan felsőt, ami kicsit mutogatós. :) Én 90 kg-os vagyok, és fütyülnek utánam az utcán, leszólítanak.. :) Arra vigyázz, hogy NE lógjon a melled nagyon! Inkább akkor ahhoz a felsőhöz vegyél push-up melltartót.
Ja, jut eszembe:
kiegészítők.. Nagy karkötőket válassz! Azok kicsinyítik a karodat, nyakláncokból is nagy gyöngyös darabok, fülbevaló szinte bármi mehet :)
Utolsó voltam
teltanyok-->teltanyók xDDD
amugy az teltlanyok:) de jót röhögtem az anyokon xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!